Părinți de nota 10

Zi specială pentru Andra. A anunțat

Este o zi specială pentru Andra și toată familia ei. Astăzi toate atenția și gândurile celor dragi lor se îndreaptă către David Măruță care împlinește 10 ani. De dimineață, Andra a făcut o postare emoționantă pe pagina ei de Instagram unde și-a arătat recunoștiința pentru că Dumnezeu i l-a dat pe David.

Andra și Cătălin Măruță îl sărbătoresc astăzi pe David, fiul lor care pe 16 martie împlinește 10 ani. Este băiat mare de acum, un copil frumos, cuminte și inteligent, de care părinții lui sunt foarte mândri.

Andra a postat o poză în care apare împreună cu David, iar la descriere i-a spus acestuia cât de mult îl iubește și ce înseamnă el pentru ea.

La mulți ani, fiul meu iubit! De 10 ani mă gândesc în fiecare clipă la binele tău, și nu mă voi opri niciodată. Te iubesc!, a scris Andra de ziua fiului ei.

La scurt timp după ce a făcut postarea, au început să curgă comentariile cu urări de bine pentru David. Peste 23.000 de oameni au apreciat postarea artistei în care apare alături de fiul ei iubit.

David este copilul cel mare al familiei Măruță. Andra și Cătălin Măruță mai au și o fetiță pe nume Eva Maria.

În urmă cu câteva săptămâni, familia Măruță a fost nevoită să stea în carantină după ce Andra și Cătălin au fost depistați pozitiv la coronavirus. Ulterior și testul Evei a ieșit pozitiv, David singurul care nu era atins de virus. La scurt timp, însă, și testul lui a ieșit pozitiv, moment în care băiatul s-a alăturat familiei lui.

Cătălin Măruță a fost nevoit să continue emisiunea La Măruță de pe Pro Tv chiar din locuința sa care s-a transformat într-un adevărat studio de televiziune.

Din fericire, cei patru membri ai familiei Măruță au scăpat de virus și de carantină, iar acum sunt bine, și-au reluat complet activitatea și se află în afara oricărui pericol.