Părinți de nota 10

Medicul ăsta a ieșit brusc din spital și a îngenuncheat în fața gardului de beton, plângând în hohote, ca un copil. Un prieten l-a pozat și a pus imaginea pe Facebook. De atunci, o lume întreagă este alături de el. Uite care este motivul:

În afara unui spital din California de Sud, un medic de urgență îngenunchează în fața unui zid de beton, plângând în hohote. Motivul lui este de-a dreptul incredibil.

Un paramedic, coleg de-al său, a surprins acest moment tragic și a postat imaginea online. La câteva minute după ce a fost realizată fotografia, doctorul s-a întors la muncă, cu ,,capul sus”. Sute de oameni au lăsat comentarii după ce au văzut imaginea incredibilă.

Ce se întâmplase? Medicul tocmai pierduse un pacient în vârstă de 19 ani.

Mai târziu, prietenul care a postat imaginea a adăugat și textul următor: ,,Bărbatul din imagine nu și-a putut salva un pacient. Deși acest lucru e ceva obișnuit în munca noastră, pacienții pe care îi pierdem sunt de obicei bătrâni, bolnavi, sau o combinație din ambele. Pacientul care a murit avea doar 19 ani, a fost unul dintre acele momente care ni se întâmplă foarte des și pur și simplu ne doboară. După câteva minute în care a plâns ca un copil de durere, medicul a reintrat în spital, ținându-și capul sus”.

Mult respect pentru acest medic cu VOCAȚIE care se implică emoțional atât de mult!