Părinți de nota 10

10 dinastii de actori care au distrus mitul că copii nu moștenesc talentul părinților

Ca vor, ca nu vor , de multe ori copiii ajung sa calce pe urma parintilor. La Hollywood, acest lucru se intampla mai des decat am crede. Gena artistica se transmite in familie cu o repeciziune uimitoare. Goldie Hawn a facut asta cu fiica sa, Kate Hudson, Donald Sutherland cu fiul sau, Kiefer, Jon Voight cu Angelina Jolie si asa mai departe.

Iata 10 celebritati care au ajuns mai populare decat parintii lor (majoritatea).

Goldie Hawn si Kate Hudson. Ca si mama sa, Kate este genul fetei din vecini, perfecta in comedii romantice. A preluat candoarea, veselia si frumusetea mamei ei.

Kiefer Sutherland inca incearca sa il depaseasca pe tatal sau iar veteranul actor isi sustine fiul cu mandrie. Kiefer este preferat in filmele de actiune ca „24”

Henry Fonda si Jane Fonda. Desi a ajuns o actrita foarte cunoscuta, Jane Fonda nu a putut iesi din umbra tatalui sau, Henry, care a facut istorie pe marele ecrane, jucand in filme ca „12 Angry Men”, „The Grapes of Wrath” si „Once Upon A Time in The West”.

Madonna si Lourdes. Fiica Madonnei incearca sa se desprinda de celebritatea care o inconjoara pe mama ei si sa isi faca un drum singura in viata. Lourdes este hotarata sa reuseasca in moda si nu in muzica, ca mama ei, lansand o colectie pentru tineret, promovata si pe blogul ei de succes.

Jada Pinkett Smith si Willow. Familia smith, una cu adevarat inzestrata; Willow fata lui Will Smith si a lui Jade isi construieste un nume in muzica de mica, lansand deja un single popular „Whip My Hair”. Fata mosteneste talentul mamei, care mai canta uneori, desi meseria ei ca si a lui Will este de actrita.

Jon Voight si Angelina Jolie. Pare de necrezut dar Angelina si-a depasit tatal ca reputatie si popularitate. Astazi, Angelina Jolie este una dintre vedetele cele mai urmarite de paparazzi, cu cei mai multi fani, implicata in cauze umanitare si in proiecte cinematografice, in fata camerei sau in spatele ei.

Paul McCartney si Stella McCartney. Daca Sir Paul este o legenda in lumea muzicii, ca fost membru al trupei Beatles si solist, Stella este un nume in lumea modei iar creatiile sale nu sunt trecute cu vederea niciodata.

Steve Tyler si Liv Tyler. Da, cei doi sunt tata si fiica. Steve este o legenda a rock-ului in timp ce Liv a devenit o actrita iubita si respectata dupa rolul din „Stapanul Inelelor”, desi a fost pentru prima data apreciata in „Armaghedon”.

Lionel Richie si Nicole Richie. In timp ce Lionel Richie a fost si este un cantaret foarte apreciat, Nicole atrage cu greu atentia publicului, fiind pana de curand doar „prietena lui Paris Hilton” si o aparitie mondena.

Quincy si Rashida Jones. Rashida este actrita, a aparut in serialul de televiziune „The Office” si in filmul „The Social Network”. Tatal sau, in schimb, ramane unul dintre oamenii de top dion entertainment, cu o cariera care se extinde peste 5 decade, primind peste 25 de Premii Grammy si 79 de nominalizari Grammy. Acesta a lucrat cu Frank Sinatra si Michael Jackson.