Părinți de nota 10

Mireasa era la altar, se pregătea să spună da, dar mirele a apucat-o de braț, a dat-o deoparte și a invitat pe altcineva în locul ei! Când a văzut pe cine alege și ce-i spune, mireasa a leșinat

Mireasa era la altar, se pregătea să spună da, dar mirele a apucat-o de braț, a dat-o deoparte și a invitat pe altcineva în locul ei! Când a văzut pe cine alege și ce-i spune, mireasa a leșinat. Uite ce s-a întâmplat:

Atunci când Clifton a cerut-o în căsătorie pe Janna, el stia că nu se căsătorește doar cu ea și asta a și vrut! În cadrul ceremoniei lor de nuntă a făcut un gest care i-a lăsat pe toți invitații cu gura căscată.

Spre marea ei surpriză, și tinerei Jayda, fiica Jannei, i s-a făcut un jurământ care a fost pecetluit cu un inel cu diamante de 14 carate.

După ce i-a pus inelul fetiței pe deget, a privit adânc în ochii ei și a spus următoarele cuvinte care i-au făcut pe toți cei de față să plângă: ,,Inelul pe care ți-l dau are multă însemnătate. Vreau să îl ții pe deget până când vei întâlni pe cineva cu care vei dori să te căsătorești. Vreau să știi că te voi iubi mereu, pe tine și pe mama ta. Te voi proteja mereu. Te voi învăța fiecare lucru și lecție pe care le-am învățat și eu de la părinții mei. O voi ajuta pe mama ta să te crească astfel încât să devii o femeie minunată, la fel ca ea.”

La sfârșitul acestui jurământ unic, cei doi nu s-au sărutat, și-au împreunat degetele mici, gest care, pentru copiii din America înseamnă că jură să facă ceva foarte important. Acesta a fost punctul culminant al unei povești care a început în 2010, când cei doi s-au cunoscut, tatăl fetiței tocmai murise, ea avea doar 6 ani, și bărbatul s-a oferit să o ajute cu zăpada din fața casei pe mama ei.

Se pare că Clifton a spus despre ce va face doar preotului și fotografului, Janna a mărturisit, emoționată și în lacrimi: ,,În acele momente mi-am dat seama că acest bărbat este de 10 ori mai minunat decât credeam eu că e până atunci”.