Părinți de nota 10

Iubitul Mariei, fata de 19 ani sfâșiată de urs pe traseul Jepii Mici, PRIMELE declarații! În stare de șoc, băiatul a reușit să explice cum s-a întâmplat, de fapt, totul: „Am încercat să…”

​Diana Maria, o tânără de 19 ani care abia ce absolvise liceul, a fost ucisă de un urs pe traseul Jepii Mici, Valea Prahovei. Aceasta, împreună cu iubitul său, se îndreptau spre cascada Spumoasa când s-a întâmplat tragedia.

Tânărul, aflat încă în stare de șoc, a făcut primele mărturisiri și a spus că, inițial, plănuise un at traseu, însă Diana a insistat să meargă pe Jepii Mici, schimbare care avea să se transforme într-un coșmar.

Pe drum, un urs a atacat-o pe fată și a împins-o într-o râpă adâncă din care nu mai avea să iasă cu viață. Prietenul său, martor la scena cumplită, a sunat imediat autoritățile și a încercat să gonească animalul sălbatic, însă fără succes. Salvatorii s-au deplasat imediat la locul incidentului , dar pentru Diana a fost prea târziu. Rănile provocate de urs i-au adus sfârșitul.

„Inițial am vrut altceva, dar ea a zis să facem traseul ăsta, am zis că urcăm la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”, a spus iubitul Dianei, potrivit știrileprotv.ro.

Ursul care a atacat-o pe tânără a fost împușcat de autorități, din cauza faptului că manifesta un comportament agresiv față de echipele de salvare care încercau să recupereze trupul neînsuflețit din râpă.