Părinți de nota 10

O femeie făcea curat în podul casei atunci când a găsit o ușă „secretă”! Peste ce „comoară” a dat când a deschis-o

O femeie făcea curat în podul casei atunci când a descoperit o ușă secretă. Când a deschis-o, aceastaa a dat peste o adevărată „comoară”.

Deși locuia în casa respectivă de ceva timp, o femeie a descoperit din pură întâmplare faptul că în podul casei sale se află o ușă secretă. Când a deschis-o, o adevărată „comoară” a ieșit la iveală.

O femeie a descoperit o ușă secretă în podul casei și, când a deschis-o, a dat peste o „comoară” neașteptată

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Anna Prillaman din Virginia, Statele Unite ale Americii. Femeia a decis să facă ordine și curățenie în podul locuinței sale, dar în niciun moment nu s-a gândit că o situație cât se poate de banală se va transforma în ceva complet neașteptat, desprins parcă din filme.

La un moment dat, în timp ce ștergea praful, a observat ceea ce părea să fie o ușă, ca o trapă, bine ascunsă.

Curioasă din fire, aceasta a deschis-o, ca să vadă ce se află înăuntru. Nu știa de existența ei până atunci, așa că dorința de-a afla ce mister se ascunde în mansarda casei sale a fost și mai mare.

Nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat peste cutii întregi cu sute de scrisori de dragoste, scrise de către o femeie pe nume Betty Sue. După ce a citit o parte dintre epistole, Anna s-a folosit de calculatorul personal pentru a intra pe internet și pentru a căuta atât expeditorul, cât și destinatarul respectivelor scrisori de dragoste.

A publicat un anunț cu cât mai multe detalii pe Facebook, în speranța că va reuși să afle mai multe detalii despre cei doi iubiți.

Nu a durat mult și iată că un răspuns a venit din partea unui bărbat pe nume Dalton Long, din Oregon, care a spus că știe despre ce cuplu este vorba, fiindcă cei doi iubiți erau, de fapt, chiar bunicii lui, arată cei de la dailymail.co.uk.

Anna Prillaman a decis să returneze scrisorile

Se pare că cei doi protagoniști ai scrisorilor au stat împreună și s-au iubit timp de 50 de ani, dar apoi s-au stins din viață. Totuși, povestea lor de iubire a fost un adevărat model nu doar pentru cei apropiați, ci pentru toți cei care i-au cunoscut.

Ulterior, Anna Prillaman a decis să returneze scrisorile lui Dalton Long, ca să le aibă amintire. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.