Părinți de nota 10

Barbatul a vazut ca se misca ceva intr-o cutie de pe marginea drumului asa ca s-a dus sa vada ce este in ea si a ramas fara cuvinte

Omul conducea cu mașina cu un drum înzăpezit. A încercat să se miște cu grijă pentru a fi în alertă, în cazul în care un animal a ieșit brusc din pădurea din fața mașinii. Pentru el era o zi obișnuită pe drumul spre muncă.

Și omul nu bănuia deloc că în această zi obișnuită ceva se va întâmpla foarte curând în viața sa, literalmente câțiva metri mai departe pe drum.

Curând a văzut o cutie albă pe marginea drumului. Era abia vizibilă în zăpadă, dar era evident că nu avea niciun loc acolo.

A decis să se oprească și să verifice ce era în cutie. Vocea sa interioară ia spus că ceva nu este în regulă. Și, după cum sa dovedit, intuiția lui nu la lăsat să cadă.

Când sa apropiat de cutie, a văzut că erau două pisici subțiri, înghețate. Cineva le-a lăsat acolo cu puțină mâncare. Un om nu-și putea crede ochii când ia văzut pe drum. Ei se aflau într-o stare teribilă: slabi, răciți, iar ochii lor frământau. Arăta că pisicile pierduseră orice speranță de viață. Nu erau așezări în apropiere, deci era greu să-ți imaginezi cum au ajuns acolo.

În capul omului nu exista nici un fel de gândire că oricine ar fi putut face acest lucru acestor animale fără apărare.

A luat cutia și a luat pisicile înghețate în casa lui. Acasă, familia bărbatului era bucuroasă să primească animalele salvate. După examinarea pisicilor, toată lumea și-a dat seama imediat că ar trebui să fie luate pentru o vizită la veterinar. Una dintre pisici era în stare foarte proastă, din cauza faptului că familia era îngrijorată că ar fi trebuit să fie adormită. Dar veteranul ia dat pisicii o șansă – crezând că va supraviețui.

Familia se îngrijea de pisici cu dragoste. Ele au fost spălate bine și bine hrănite. Sa observat că pisicile sunt foarte atașate unul de celălalt și au petrecut tot timpul împreună. Care nu este deloc ciudat, având în vedere tot ceea ce au experimentat. Ambele pisici au fost instruiți să folosească toaleta și nu au evitat oamenii, ceea ce înseamnă că au trăit odinioară acasă. Cum ai putut să-i lași în zăpadă undeva în pădure?

În fiecare zi s-au simțit mai bine crescând treptat în greutate. Curând a devenit evident că ambele pisici ar supraviețui.

O pisică totuși avea o coadă grav afectată, iar vârful ei trebuia să fie amputat. La început, familia sa gândit să le dea în mâini bune. Dar, de-a lungul timpului, ei au devenit atât de atașați de ei încât au hotărât să-i păstreze!

Pisicile au primit poreclele Tango și Cash. Ce sfârșit minunat pentru această poveste! Această familie merită într-adevăr un mare respect pentru salvarea pisicilor.

Toate pisicile merită proprietari iubitori.