Părinți de nota 10

Un constănțean a vrut să retragă bani de la un bancomat, dar tranzacția a dat eroare. Ce s-a întâmplat la scurt timp l-a făcut să sune urgent la poliție

Un bărbat din Valu lui Traian, care a dorit să retragă bani de la un bancomat din localitate, a plecat acasă cu mâna goală deoarece apăratul a dat eroare la tranzacție. S-a gândit că va încerca în ziua următoare.

La scurt timp însă, banii au fost eliberați. O altă persoană, care a venit în urma lui la bancomat, a găsit cei 5.000 de lei și i-a dus la Poliție, relatează Replicaonline.ro.

„În urmă cu trei zile, domnul Constantin a vrut să scoată 5.000 de lei dintr-un bancomat, dar acesta a dat eroare, așa că a plecat, spunându-și că va încerca în ziua următoare. Numai că, în urma lui, bancomatul a eliberat suma respectivă, pe care a găsit-o un bărbat din comuna Valu lui Traian. Omul a dus banii direct la postul de poliție. Astăzi, polițiștii l-au identificat pe proprietarul banilor și i-au restituit cei 5.000 de lei. Nu vă putem descrie în cuvinte bucuria lui, dar și a colegilor noștri!”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.