Părinți de nota 10

Kate Middleton este devastată de una dintre deciziile luate de prințul William. Ce se va întâmpla cu prințul George, în vârstă de 10 ani

Kate Middleton ar fi devastată după ce prințul William a luat decizia de a-l trimite pe prințul George la colegiul exclusiv pentru băieți Eton.

În decembrie 2023 au apărut câteva informații cu privire la faptul că prinții de Wales ar putea renunța la Eton College în favoarea lui Malborough College din Wiltshire, acolo unde a învățat Kate.

Prințesa de Wales nu este de acord cu școlile unisex precum Eton, mai ales pentru că a disprețuit profund timpul pe care l-a petrecut învățând la internatul pentru fete Downe House din Berkshire, unde a fost supusă bullyng-ului.

Chiar dacă Kate Middleton pare să nu fie mulțumită de această decizie, lucrurile au fost aranjate. Atunci când prințul George va împlini 13 ani, el va pleca la Eton College.

Kate este „devastată” de faptul că prințul George va fi trimis la internat și nu suportă ideea că fiul ei ar putea avea de-a face cu bully-ul, scrie Pro TV, care citează In Touch Weekly.

În martie 2023, Prințesa de Wales a informat că suferă de cancer. Pe 15 iunie, Kate Middleton a apărut pentru prima dată public, la ceremonia Trooping the Color.

Recent, pe Reddit a apărut o informație cu privire la faptul că Kate ar fi supusă unui tratament „secret” pentru cancer în SUA.

„Am vizitat prieteni la St. Regis în acest weekend și au vorbit despre ea că se află la hotel. A mai auzit cineva asta? Presupunând că va fi aici pentru tratament. Sperând la cel mai bun rezultat pentru familie”, susține un utilizator.

„Au existat zvonuri în urmă că ea primește tratament aici. Presupunând că nu poate fi departe de adevăr”, a spus altul.