Părinți de nota 10

Florin Busuioc, mărturisire șocantă: „Mi-am lăsat familia și nu regret”

Şi-a dat familia pe carieră şi nu regretă deloc. Cu mulţi ani în urmă, Busu a decis să îşi părăsească familia, să îşi lase copilul cu mama şi să devină actor de succes. Ulterior, şi-a întemeiat şi altă familie.

Au trecut mai bine de trei decenii de când Florin Busuioc a lăsat totul în spate, la Piatra Neamţ mai exact, şi a luat-o de la capăt. În alt colţ de ţară, cu alt anturaj, cu altă familie. Declaraţiile prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV au stârnit contoverse, dar Busu este împăcat cu deciziile lui, aşa că nu pleacă urechea la cârcoteli.

Forin Busuioc este conştient de faptul că, dacă nu ar fi avut loc această ruptură de familie, nu ar fi avut niciodată cariera pe care o are azi, nici nu i-ar fi cunoscut pe oamenii care i-au marcat cariera.

Visul său cel mare era să devină un actor de succes pe o scenă mare a teatrului românesc. Nu i-a fost deloc ușor să ajungă student la actorie. A dat admitere de cinci ori, dar nu s-a dat bătut, pentru că își dorea mult să aibă o carieră în acest domeniu.

Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru el și l-a condus către televiziune, unde a reuşit să devină unul dintre cei mai apreciați prezentatori.

„Visul meu de a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, nu mă gândeam la televiziune pe vremea aia că nu exista, în anii 90, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune. Şi mi-am lăsat familia cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat… Mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, mărturisea Florin Busuioc în emisiunea Danei Săvuică „E OK să fii vedetă?”

Regretă, însă, faptul că nu şi-a văzut fiul crescând şi că nu are o relaţie tocmai optimă cu acesta. Spune, însă, că a făcut eforturi pentru a îmbunătăți comunicarea dintre ei.
„Eu am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, acum fiul meu mi-a scris: Am fost un prost, hai să facem o… Probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat„, a mai spus Busu.