Părinți de nota 10

Testul de atenţie pe care puţini îl rezolvă. Care elev din imaginea de mai jos copiază. Ai 13 secunde la dispoziţie

Testul de atenție pe care puţini îl rezolvă. Tu poți să identifici care elev din imagine copiază? În ilustrația de mai jos există un elev care trișează la testul dat de profesoară. Chiar în prezența profesorului, copilul copiază pe față. Doar persoanele cu un nivel de inteligență ridicat pot să descopere unde se află elevul cu pricina, în doar 13 secunde.

Care elev din imagine copiază?

Trebuie să gândești puțin diferit pentru a desluși testul de atenție în cauză. Acest tip de test este o modalitate distractivă de a-ți cunoaște nivelul de inteligență. Trebuie să analizezi cu atenție imaginea și să identifici locul în care se află elevul care trișează, folosindu-ți abilitățile analitice.

În imaginea de mai jos, trebuie să identifici care elev copiază la testul dat de profesoară. În interiorul clasei se află mai mulți studenți care dau un examen, în prezența cadrului didactic. Există un copil care trișează pe față la examen, fără a se ascunde de profesoara concentrată la ceilalți elevi.

Răspunsul este destul de simplu. Elevul nu se află într-o zonă complicată de deslușit. Asigură-te că nu dai prea multă importanță detaliilor care nu contează. Dacă te uiți cu atenție la imagine, toți copiii sunt nedumeriți și încearcă să găsească răspunsurile potrivite pentru cerințele de pe foaia de examen.

Tu ai reușit să îl identifici în 13 secunde?

Profesoara îi supraveghează pe toți copiii, însă spre zona din spatele clasei nu este atentă. În ultimele bănci, este un elev care copiază. Spre deosebire de mulți dintre colegii săi, copilul stă încruntat pentru că nu știe răspunsurile corecte la test. Totuși, nimic nu îl oprește să își folosească mâna pentru a copia.

Ai reușit să identifici care este elevul care trișează, în maximum 13 secunde? Dacă te uiți cu atenție la băiatul din spate care stă lângă elevul din colțul drept, vei observa că pe mâna stângă are scrise răspunsurile corecte la cerințele de pe foaia de examen. Poți să îți compari răspunsul cu cel din imaginea de mai jos.

Acest test de atenție te ajută să îți măsori nivelul de inteligență și capacitatea de observație. De multe ori, astfel de evaluări necesită o gândire laterală, pentru a rezolva puzzle-ul în timpul stipulat. Nu descuraja dacă nu ai reușit să identifici elevul care trișează în imaginea de mai sus. Tot ce trebuie să faci este să îți antrenezi creierul să fie mai atent la detalii. Cu ajutorul unor teste de atenție, a iluziilor optice sau a testelor de inteligență, îți poți mări nivelul de concentrare.