Părinți de nota 10

Fericire mare! Vedeta noastră a născut o fetiță frumoasă. Ce nume special a ales

Familia actriței s-a mărit! Vichi Răileanu a născut și a adus pe lume o fetiță minunată, căreia i-a pus un nume cu totul special! Actrița i-a ținut pe fani la curent cu fiecare etapă a sarcinii sale, astfel că acum a venit momentul cel mai important! Vichi Răileanu este în culmea fericirii și i-a făcut plăcere să împărtășească acest lucru cu persoanele care o apreciază!

Vichi Răileanu are o familie de invidat, iar copiii ei sunt cea mai mare împlinire a vieții ei. După mult timp în care a experimentat doar viața de mămică de băiețel, acum a venit momentul ca lucrurile să se schimbe și să trăiască și viața de mămică de fetiță!

Actrița a adus pe lume prima ei fetiță și i-a făcut o surpriză uriașă fiului ei, făcându-l frate mai mare. Urmează momente unice în viața și familia ei, pe care le va trăi din plin.

Vichi Răileanu le-a pregătit o surpriză uriașă fanilor ei, publicând prima imagine cu fetița ei, direct din maternitate! Actrița a ales un nume special pentru fiica ei, pe care l-a dezvăluit în urmă cu puțin timp.

”Suntem cei mai fericiți din lume 🧡

Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a scris Vichi Răileanu, pe Instagram.

Deși acum trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, Vichi Răileanu s-a confruntat cu momente dificile în primele luni de sarcină. Actrița a dezvăluit clipele grele prin care a trecut, mai ales din punct de vedere psihic.

Vichi Răileanu s-a confrutnat inclusiv cu sângerări, provocate de un hematom.

”N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă. Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina”, a povestit Vichi Răileanu, pe Instagram.