Părinți de nota 10

Şi-a îngropat soţia, în vârstă de 29 de ani, imediat după ce l-a adus pe lume pe fiul lor şi a rămas, astfel, singur în faţa unei mari provocări: creşterea primului copil. A căutat în laptopul soţiei, după înmormântare. A rămas mut de uimire când a văzut CE ASCUNDEA

Jared locuiește in Statele Unite ale Americii. Al a trecut prin momente triste și dramatice, după ce soţia lui a murit în timpul operaţiei de cezariană, în timp ce îl aducea pe lume pe fiul lor.

Jared şi-a îngropat soţia, în vârstă de dor 29 de ani… A rămas singur în faţa unei mari provocări: creşterea copilului singur.

 

După moartea soţiei, bărbatul a tot căutat alinare prin lucrurile ei. Se prin laptopul acesteia şi a descoperit, astfel, mai multe înregistrări cu ea. Acesta avea o voce încântătoare, iar toate piesele îi erau dedicate micuţului ce urma să vină pe lume, scrie The Independent.

Tânăra nu a mai apucat să-și cunoască băiețelul datorită faptului că a murit din cauza unor complicații în timpul operației de cezariană. Cu toate acestea, bebelușul va putea să asculte vocea mamei pe înregistrările care i-au fost dedicate din toată inima. Ascultă și tu această melodie care te va emoționa cu siguranță…