Părinți de nota 10

Într-o zi, soțul grijuliu s-a apucat să strângă tot gunoiul din curte! Soția sa habar nu a avut ce vrea să facă bărbatul, dar peste 9 luni a avut parte de o mare supriză! Când soțul i-a arătat, a rămas fără cuvinte:

Angus McGregor este un soț obișnuit, care se află într-o căsătorie fericită.

Atunci când bărbații fac pasul cel mare, mulți dintre ei își doresc să aibă, în continuare, un spațiu doar al lor. Așa că, într-o bună zi, Angus a început să strângă tot gunoiul din curte și să-l folosească la ceva.

El a început să construiască, în spatele curții, un mic „refugiu pentru bărbați”, pe care să-l folosească atunci când va vrea să bea o bere și să fie doar cu sine însuși.

Angus McGregor nu a dorit să folosească materiale scumpe sau să cheltuie prea mulți bani cu amenajarea spațiului, așa că a lucrat cu ce a găsit prin curte și a avut la îndemână.

Soția lui habar nu a avut de planurile sale, până când într-o zi, 9 luni mai târziu, soțul său i-a prezentat rezultatele finale! Căsuța a lăsat-o fără cuvinte!

Ce e mai impresionant este că Angus a decis să înregistreze întregul proces de construcție, pe care mai apoi l-a montat într-un filmuleț simpatic, care a ajuns curând foarte viral pe Internet.

Urmărește cu atenție video-ul pentru a vedea cum a reușit bărbatul să construiască respectivul „refugiu”: