Părinți de nota 10

Andreea Marin, din nou mamă, la 49 de ani? Vedetă a făcut anunțul! ” Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață…

Andreea Marin vrea sa devina mama din nou la 49 de ani. Una dintre cele mai cunoscute personalitati din televiziunea romaneasca viseaza la ziua in care va deveni din nou mama si nu considera ca varsta reprezinta un obstacol.

Chiar si dupa ce a parasit micile ecrane in rolul de prezentatoare TV, Andreea Marin a ramas o persoana activa.

Viata alaturi de fiica ei, numeroasele proiecte in care s-a implicat de-a lungul anilor, si schimbarile din viata personala au facut ca acest vis sa ramana in fundal, fara sa dispara complet.

Astfel, si in prezent, Andreea Marin marturiseste ca inca se vede mama si ia in considerare aceasta posibilitate pe viitor.

Invitata la podcastul lui Damian Draghici, fosta prezentatoare TV a raspuns cu sinceritate cand a fost intrebata: „Ce nu ai reusit sa faci pana acum, dar ti-ai propus sa faci de acum inainte?”

„Al doilea copil. Mi-as dori tare mult. Sa vedem ce planuri are Dumnezeu. E un timp pentru toate”, a raspuns Andreea Marin.

Andreea Marin are o relatie stabila de cativa ani cu partenerul ei, Adrian Brancoveanu. Cei doi au discutat deja despre posibilitatea de a avea un copil impreuna, insa vedeta a preferat sa ramana discreta.

„Sigur, trebuie sa vrea si Dumnezeu. Am discutat despre asta. Sunt subiecte intime, sigur ca le vorbim, dar raman intre noi”, declara Andreea Marin in urma cu cateva luni, la un eveniment.

Andreea Marin vrea sa ramana o mama tanara pentru Violeta, atat fizic, cat si mental:

„Rolul meu e sa-i fiu alaturi, nu sa o condamn”
La aproape 50 de ani, Andreea Marin isi doreste in continuare sa devina mama si, prin pofta ei de viata, multe femei o considera poate prea indrazneata pentru alegerile ei.

„Bineinteles ca imi doresc inca un copil! Sa dea Dumnezeu! Multi spun ca am 47 de ani! Si ce daca, fac tot ce pot eu sa ma mentin tanara. Sunt multe femei care cred ca sunt indrazneata, dar sa dea Dumnezeu sa mi se indeplineasca. Fac tot ce pot sa ma mentin tanara, vreau ca la nunta fiicei mele sa fiu o mama tanara. Fac sport, fac sauna. Mi-am luat si un scaun de masaj”, declara ea in urma cu 2 ani, in emisiunea lui Catalin Maruta.

Mai mult, Andreea Marin este extrem de deschisa si cu alegerile fiicei sale, oricat de controversate ar parea pentru unii parinti.