Părinți de nota 10

Copiii lui Răzvan Simion, fericiți la nunta tatălui. Imagini de familie cu Ianca și cu Tudor, la patru ace

Ianca Simion (21 de ani) este fiica pe care Răzvan Simion o are din căsnicia cu Diana, căsnicie care s-a încheiat oficial în 2016, în perioada în care prezentatorul de la Neatza era cu Lidia Buble. Cei doi mai au un băiețel, Tudor. Ambii copii au o relație excelentă cu Daliana Răducan, actuala soție a tatălui lor, dar și cu soțul mamei lor, căci Diana și-a refăcut și ea viața sentimentală.

Sâmbătă, 8 iunie, Ianca și Tudor au fost prezenți la nunta tatălui lor și i-am văzut foarte fericiți în poze, dar și foarte schimbați. Timpul nu stă în loc, iar Ianca a devenit o femeie superbă, cu un zâmbet fermecător. A purtat o rochie neagră, cu bretele fine, iar părul și machiajul au fost naturale, fără nimic extravagant.

Ianca seamănă tare mult cu Răzvan, în timp ce mezinul Tudor aduce mai mult cu mama lui, Diana. Și el a crescut și a impresionat cu câtă lejeritate a purtat costumul cu cămașă albă și papion negru, la nunta tatălui. „Cavalerul meu de onoare”, a scris Răzvan în dreptul pozei cu fiul lui (vezi galeria foto). În imaginile de la nuntă apare și mama lui Răzvan Simion, soacra mare, o femeie absolut superbă, blondă cu ochi albaștri. „Mama”, a scris, simplu, Răzvan, pe poza cu femeia care i-a dat viață.

Cele mai importante persoane din viața lui Răzvan i-au fost alături la petrecerea de nuntă, care a avut loc la etajul 25 al unui restaurant exclusivist, din București. Despre relația dintre actuala soție și copiii lui, mirele avea numai cuvinte de laudă.

„Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se putea mai bine. E multă chimie acolo și nu poți să explici chimia dintre oameni. (…) Se întâmplă rar, e ca o găsire în mai multe vieți. E minunat, sunt niște ani nemaipomeniți”, povestea Răzvan Simion la Antena Stars.