Părinți de nota 10

Casa de Pensii a făcut anunțul. Pensionarii trebuie să se prezinte obligatoriu

Casa Județeană de Pensii Gorj a anunțat luni, pe 10 iunie, că s-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.9/2024, cu dată de începere a sejurului în perioada 26-29 iulie.

S-au eliberat biletele de tratament balnear pentru seria nr.9/2024
CJP Gorj i-au fost repartizate 184 de bilete pentru următoarele stațiuni:

1 Mai;
Amara;
Bala;
Buziaș;
Călimănești;
Căciulata;
Covasna;
Eforie Nord;
Felix;
Govora;
Herculane;
Mangalia;
Moneasa;
Neptun;
Ocna Șugatag;
Olănești;
Pucioasa;
Saturn;
Slănic Molodva;
Vatra Dornei.

Din cele 184 de bilete pentru tratament balnear primite de Casa Județeană de Pensii Gorj, 180 s-au alocat automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut, în limita locurilor repartizate pe stațiuni și unități de cazare.

Sejurul asigurat printr-un bilet este de 16 zile, titularul având obligația să se prezinte în stațiune la data înscrisă pe bilet.

În cursul unui an calendaristic, se poate elibera un singur bilet de tratament balnear aceluiași beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuții sau gratuit.

Lista cererilor aprobate poate fi consultată la sediul instituției și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/informatii-de-interes-public/bilete-de-tratament/bilete-an-2024. În schimb, lista cererilor neaprobate este disponibilă exclusiv pe pagina de internet a CJP Gorj.

Diagrama de alocare automată a biletelor de tratament balnear, realizată de aplicația informatică, nu poate fi modificată.

Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele rămase disponibile, se vor distribui în zilele de 11, 12, 13, 14 și 17 iunie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar.

În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear în perioada programată și nu a anunțat anterior compartimentul gestiune bilete tratament despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

Situația biletelor de tratament disponibile
Situația biletelor de tratament disponibile pentru seria nr. 8/2024, cu dată de intrare în perioada 26 – 29 iunie 2024, este următoarea:

Pucioasa – 2 locuri
Slănic Moldova – 2 locuri

TOTAL: 4

Aceste bilete pot fi eliberate persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.

Toate biletele care rămân neutilizate până pe data de 17 iunie 2024, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 18 iunie 2024, ora 8:30, până inclusiv în momentul începerii sejurului.

Biletele de tratament balnear sunt eliberate beneficiarilor numai după legitimarea acestora, fiind distribuite personal titularului sau, în cazuri excepționale, unei alte persoane desemnate de titular pe baza unei procuri autentificate, care să ateste că mandatarul este autorizat să ridice biletul de tratament balnear.