Părinți de nota 10

Planul roșu a fost activat. Explozie puternică în România. De la ce a pornit și care e starea victimelor

Update 11:40 În aceste momente, elicopterele SMURD Iași și SMURD Galați se află în zbor către Botoșani, elicopterul Black Hawk nr. 270 se pregătește să decoleze de la București, iar avionul SMURD este prealertat, pregătit să intervină.

Update 11:35 Cele 12 victime ar fi patru angajaţi şi opt clienţi ai magazinului. Potrivit surselor Antena 3 CNN, centrul comercial deține autorizație de securitate la incendiu.

Update 11:00 Actualizare bilanț: 12 victime au fost transportate la spital, dintre care o persoană este în stare gravă, intubată.

Update 11:00 Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat, la Antena 3 CNN, că una dintre victime va fi transportată la Iași. Acesta a confirmat că bilanțul oficial este de 10 răniți și că nu există decese, până în acest moment. Explozia a avut loc la centrala de gaz a magazinului, susține acesta.

110 persoane, angajați și clienți, s-au autoevacuat, a mai precizat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Autoritățile au anunțat că există multiple victime cu arsuri. Primarul a declarat, la Antena 3 CNN, că bilanțul răniților ar fi ajuns la zece, dar operațiunile de căutare și salvare continuă.

Adevărul despre starea victimelor de la EXPLOZIA Dedeman. Ce se întâmplă chiar acum