Părinți de nota 10

Zodiile care plang cu lacrimi amare pana la finalul verii. Doar ghinioane si durere

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecii vor fi loviți de un val de ghinioane în această vară. Relațiile personale vor trece prin turbulențe majore, iar certurile și neînțelegerile vor fi la ordinea zilei. Chiar și la locul de muncă, lucrurile nu vor merge așa cum ți-ai dori. Vei simți că toată lumea este împotriva ta, iar stresul te va copleși. Lacrimile vor curge des și vei simți că nimeni nu te înțelege.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taurii vor fi trădați de oameni apropiați, ceea ce va provoca dureri de neimaginat. Dezamăgirile din partea prietenilor și a familiei te vor face să te simți singur și neajutorat. Problemele financiare se vor adăuga la lista de ghinioane, făcându-te să te simți copleșit de greutăți. Vei plânge mult, simțindu-te trădat și neînțeles.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Pentru Gemeni, vara va fi marcată de pierderi emoționale. Relațiile de dragoste vor suferi rupturi ireparabile, iar certurile constante vor duce la despărțiri dureroase. Starea ta mentală va fi afectată profund, iar nopțile vor fi umplute de lacrimi și regrete. Nici cariera nu va fi un refugiu, întâmpinând obstacole și eșecuri.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racii vor simți că lumea se prăbușește în jurul lor. Problemele de sănătate ale celor dragi te vor consuma emoțional, iar sentimentul de neputință te va doborî. Vei plânge mult, simțind povara tuturor problemelor pe umerii tăi. Vei avea senzația că nu mai poți face față și că nimic nu merge bine în viața ta.

Leu (23 iulie – 22 august)
Pentru Lei, vara va aduce dezamăgiri profesionale majore. Proiectele în care ai investit timp și energie vor eșua, iar recunoașterea mult dorită va întârzia să apară. Relațiile cu colegii și superiorii vor fi tensionate, iar criticile dure vor lovi în orgoliul tău. Vei plânge în tăcere, simțindu-te subapreciat și neînțeles.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Fecioarele vor trece printr-o criză existențială. Vei simți că tot ceea ce ai realizat până acum este în zadar, iar viitorul va părea sumbru și nesigur. Relațiile personale vor fi afectate de lipsa de încredere și de incertitudine. Lacrimile vor curge des, iar sentimentul de inutilitate te va copleși.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanțele vor fi lovite de ghinioane financiare. Investițiile și economiile tale vor suferi pierderi semnificative, iar datoriile te vor sufoca. În plus, relațiile de prietenie vor trece prin încercări grele, iar trădările te vor răni profund. Vei plânge în mod constant, simțindu-te abandonat și înșelat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii vor avea de-a face cu dureri emoționale intense. Relațiile amoroase vor fi marcate de trădări și minciuni, iar încrederea în partener va fi distrusă. De asemenea, problemele din trecut vor reveni în forță, aducând cu ele regrete și amintiri dureroase. Lacrimile vor fi nelipsite, iar suferința va fi profundă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Săgetătorii vor simți că întreaga lume se întoarce împotriva lor. Vei avea parte de eșecuri în toate planurile vieții, de la carieră la relații personale. Prietenii și familia nu vor fi acolo pentru tine, iar singurătatea te va afecta profund. Vei plânge mult, simțindu-te complet izolat și neînțeles.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii vor trece printr-o perioadă de ghinioane în carieră. Eforturile tale nu vor fi recunoscute, iar frustrările se vor acumula. Problemele de sănătate vor adăuga un strat suplimentar de stres și durere. Vei plânge în tăcere, simțind că toată munca ta a fost în zadar și că nimeni nu apreciază sacrificiile tale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorii vor avea parte de dezamăgiri în planurile de viitor. Proiectele și visele tale vor întâmpina obstacole insurmontabile, iar speranțele vor fi spulberate. Relațiile cu cei dragi vor fi tensionate, iar sentimentul de singurătate va fi profund. Vei plânge deseori, simțind că nu ai pe cine să te bazezi.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Peștii vor trece printr-o perioadă de instabilitate emoțională. Vei fi copleșit de sentimente de vinovăție și regrete, iar relațiile cu cei din jur vor fi afectate de neînțelegeri și certuri. Problemele de sănătate mintală te vor afecta profund, iar lacrimile vor curge frecvent. Vei simți că nu ai ieșire din acest tunel întunecat.