Părinți de nota 10

S-a întors ACASĂ dar și-a găsit IUBITA în pat cu ALT BĂRBAT, dormeau duși! În mare LINIȘTE și-a făcut MULTE SELFIE-uri cu cei doi ÎN PAT, ce-a făcut cu IMAGINILE peste câteva minute i-a DISTRUS VIAȚA fetei! E halucinant la ce s-a GÂNDIT

Duston Holloway are 23 de ani și este din Emory, Texas, el și-a găsit recent iubita acasă, dormind alături de un bărbat străin, dezbrăcat. Și deși el recunoaște că în primul moment a fost tentat să-i dea o bătaie soră cu moartea celuilalt tip, a făcut cu totul altceva: s-a calmat și a realizat mai multe poze cu cei doi în pat, dormind, ba chiar și-a făcut și un selfie alături de ei. Iată care a fost pasul următor.

Cei mai mulți oameni ar urla și ar țipa dacă și-ar găsi partenetul de viață în pat cu altcineva, dar acest iubit calm a crezut de cuviință că este un moment perfect pentru o ședință foto. Se pare că cei doi consumaseră alcool înainte de a adormi, oricum, bărbatul a optat pentru a-și folosi simțul umorului în această situație în care avea un chef nebun să lovească pe cineva.

După ce ședința foto s-a terminat, el a pus toate pozele pe Facebook, alături de textul următor: ,,Momentul acela când ajungi acasă și găsești în patul tău un bărbat străin lângă femeia pe care o iubești. Bărbații buni merită femei bune”.

Un utilizator de Facebook care a văzut imaginile le-a întrebat dacă i-a trezit, el i-a răspuns în felul următor: ,,Am făcut selfie-uri și am plecat de acolo ca un boss. I-am dat ei un ghiont să o trezesc, voiam să o întreb dacă eu ar trebui să dorm în camera de oaspeți și ce fel de mic dejun prefera tipul ăsta, dar era prea beată ca să se trezească”.

Imaginile și gestul omului au devenit virale, și pe bună dreptate. Iată rezultatele micii lui ședințe fotografice…: