Părinți de nota 10

Mama a găsit în baie o bucată care părea să fie carne, dar mirosea frumos. Și-a așteptat copiii să vină de la școală, să-i întrebe de unde o au și ce e. Când i-a spus cel mic de unde o luase și-a spălat mâinile cu spirt și a vomitat. Uite ce ținuseră în casă

Dacă și tu ai copii, știi cu siguranță cât de plini de surprize pot fi. Trebuie să fii pregătit pentru cele mai dezgustătoare situații. Copiii pot face cele mai nebunești lucruri cu aerul de perfectă normalitate! Această mamă a avut ocazia de a experiementa ,,partea întunecată” a copiilor ei atunci când a zărit în baie o bucată ciudată, părea să fie carne sau săpun, și mai mirosea și frumos…. Oare de ce??

Numele ei este Ashford Evans și are trei copii.

Aceasta este familia ei. Priviți aceste fețe zâmbitoare. Sunt atât de dulci! Ei bine, veți fi foarte surprinși când veți vedea ce au pregătit ei pentru mama lor.

Ashford a crezut că este o bucată veche de săpun, mirosea bine: ,,Am ridicat-o și mi-am apropiat nasul de ea, am mirosit. Miros de grapefruit într-o casă liniștită. Ăsta e raiul, mi-am zis”.

Dar nu-și putea da seama cu niciun chip ce era…

În dimineața următoare și-a găsit unul dintre copii cu același tip de obiect pe care îl găsise și ea. copilul i-a zis: ,,Ăsta e preferatul meu, îmi place mult cum miroase”. Mama a întrebat: ,,Ce e aia?”. Răspunsul a dat-o pe spate, copilul i-a răspuns: ,,Meeny a găsit-o în baia băieților când a mers la karate și a adus-o acasă”.

Era o pastilă odorizantă pentru pisoar!