Părinți de nota 10

Care este vârsta norocoasă în funcție de zodie. Mihai Voropchievici ne spune când vom cunoaște succesul: “Încă din copilărie!”

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici face cele mai interesante previziuni. Specialistul abordează subiecte diverse, de mare interes, iar de data aceasta ne-a prezentat care este vârsta de succes pentru fiecare zodie. Doar atunci vom cunoaște cu adevărat norocul.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care este vârsta succesului în funcţie de semnul zodiacal care ne reprezintă.

Zodia Berbec

Berbecii se maturizează abia spre vârsta de 40 de ani. Abia de atunci începe să aibă șanse mari de reușită și începe să culeagă roadele muncii lui. Până atunci doar a experimentat.

Zodia Taur

Taurii sunt copilăroși si se tem de Bătrânețe foarte mult. Vârsta la care va cunoaşte apogeul succesului este cea de 39 de ani.

Zodia Rac

Racul, care este dependent de familie, abia pe la vârsta de 45 de ani devine independent din punct de vedere financiar. Își dedică tot timpul activităților lui și va obține sume considerabile de bani în următoarea perioadă.

Zodia Leu

Leii sunt Ambițioși, nu le place să piardă vremea și vor să fie independenți încă de tineri. În jurul de 27 de ani, vor avea parte de succesul maxim și totul le va merge ca pe roate.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste și niciodată nu vor fi mulțumite de ce realizează. Apogeul vine pe la 55 de ani la Fecioare și tot nu vor fi pe deplin mândre de ele.

Zodia Balanță

Balanțele au fost dintotdeauna muncitoare și încă din copilărie pun bazele unui viitor strălucit. La 20 de ani este vârsta succesului pentru ele și garantat se vor menține pe linia de plutire.

Zodia Scorpion

Scorpionii se simt cu adevărat împliniți abia spre vârsta de 40 de ani. Se maturizează mai târziu, dar asta nu înseamnă că tinerețea o vor trai degeaba. Fac tot ce pot pentru a le fi bine.

Zodia Săgetător

Succesul pentru ei vine în jurul vârstei de 30 de ani. Este vârsta la care chiar vor putea spune că sunt Fericiți si fac ce le place. Vor ajunge să stea numai cu oameni mari, de elită conform numerologului.

Zodia Capricorn

Capricornii se vor simți împliniți atunci când totul va merge bine în planul carierei și după ce își vor întemeia o familie. Abia spre vârsta de 28 de ani vor reuși să atingă aceste planuri.

Zodia Vărsător

Copilăria este etapa vieţii care îi reprezintă pe Vărsători. Încă de pe acum iau decizii care le vor marca apoi viața, dar abia la 38-39 de ani vor putea spune că sunt oameni realizați.

Zodia Pești

Deciziile pe care peștii le iau la 20 de ani își vor spune cuvântul în viitor. În jurul vârstei de 35 de ani simt că totul merge ca pe roate şi sunt satisfăcuţi pe deplin.