Părinți de nota 10

Un tată i-a făcut cadou fiicei sale această mașină. Ce lecție a vrut să-i ofere bărbatul

Mașina din imagine a fost făcută cadou de către un tată pentru fiica sa. Bărbatul a vrut să-și supună copilul la un test, pentru a-i oferi o lecție esențială în viață.

Lecțiile pe care părinții le oferă copiilor sunt foarte importante pentru reușita lor în viață. În timp ce unii dintre părinți preferă să-și educe copiii prin sfaturi, alții decurg la provocări. Este și cazul unui tată, care a decis să-i dea cadou fiicei lui o mașină veche și uzată. A trimis-o chiar și să se intereseze de valoarea autoturismului.

Zis și făcut. Fiica bărbatului a plecat cu mașina acolo unde i s-a indicat. Prima oară, la o parcare deteriorată, unde i s-a spus un preț mic, 1.000 de dolari. A doua oară, s-a îndreptat către un amanet, unde i s-a oferit și mai puțin, 100 de dolari. A treia oară, s-a dus la un club auto, unde i s-a oferit cel mai mult: 100.000 de dolari.

”Un tată i-a spus fiicei sale: „Ai absolvit cu onoruri, iată o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp … are câțiva ani. Dar înainte să ți-o dau, du-o la parcarea uzată din centru, spune că voiai să o vinzi și vezi cât de mult îți oferă. ” Fiica s-a dus la parcarea uzată, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Mi-au oferit 1.000 de dolari pentru că arată foarte uzată”.

Tatăl a spus: „Du-o la amanet”. Fiica s-a dus la casa de amanet, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Casa de amanet oferea 100 de dolari pentru că e o mașină foarte veche”. Tatăl i-a cerut fiicei sale să meargă la un club auto și să le arate mașina.

Fiica a dus mașina la club, s-a întors și i-a spus tatălui ei: „Unii oameni din club au oferit 100.000 de dolari pentru faptul că este un Nissan Skyline R34, o mașină iconică și căutată de mulți”.

Părintele a încheiat spunând: „Am vrut să știi că locul potrivit te prețuiește în modul corect. Dacă nu ești apreciat, nu te supăra, înseamnă că te afli într-un loc greșit. Cine știe care este valoarea ta te apreciază. Nu stați într-un loc în care nimeni nu vă vede valoarea