Părinți de nota 10

DUPĂ 6 ANI DE CĂSNICIE, SIMONA GHERGHE ȘI SOȚUL EI AU FĂCUT ANUNȚUL DE ULTIMĂ ORĂ…

Simona Gherghe a creat un val de emoție pe internet atunci când a împărtășit cu fanii ei un moment profund din căsnicia sa. Cunoscuta prezentatoare TV a făcut public pe contul său de Facebook o poveste sinceră despre ziua în care, acum șase ani, mergea de mână la Starea Civilă cu soțul ei, Răzvan Sandulescu, și cu fiica lor, Ana, care se afla încă în pântecele mamei sale. Acest moment special a fost unul dintre cele mai frumoase din viața lor, iar acum, la șase ani distanță, Simona a simțit că vrea să împărtășească această amintire de neuitat cu toți cei care o urmăresc online.

În postarea sa, Simona Gherghe a dezvăluit că evenimentul a fost organizat simplu și discret, fără nicio petrecere extravagantă sau ritualuri speciale. Cu toate acestea, pentru ea și soțul ei, această zi a reprezentat un moment deosebit de important și de emoționant în călătoria lor împreună. Simona a dorit să împărtășească această experiență intimă și profundă cu comunitatea online care o susține și o urmărește.

Ca mamă a doi copii, Simona Gherghe își dedică întreaga atenție și dragoste celor mici. În ciuda provocărilor și responsabilităților pe care le implică rolul de părinte, ea înțelege că aceasta este una dintre cele mai frumoase și împlinite experiențe din viața sa. În postarea sa, Simona a dezvăluit și câteva aspecte din viața de zi cu zi a familiei sale, inclusiv momentele aglomerate și pline de energie din serile petrecute alături de cei doi copii. Ea a mărturisit că îi adoarme pe amândoi în același timp și apoi îl mută pe fiul său în camera lui, o sarcină care devine tot mai dificilă pe măsură ce băiatul crește, mai ales că ea a avut o coastă fracturată în ianuarie.

În concluzie, Simona Gherghe este un model de putere și inspirație pentru mulți, iar postările sale personale demonstrează că este o mamă devotată și iubitoare. Într-o eră în care social media și internetul pot fi deseori pline de negativitate, ea reprezintă un exemplu important care ne amintește că există și aspecte pozitive ale acestor tehnologii și că ele pot fi folosite pentru a aduce oamenii împreună în moduri benefice și pline de înțelesuri profunde.