Părinți de nota 10

Era o satena superba, cu ochii albastri, patrunzatori, dar viata i-a fost data peste cap intr-o singura dimineata, cand a inceput sa auda Voci in cap, desi era singura in casa! A mers urgent la doctor iar diagnosticul a fost socant! Uite ce i-au gasit in cap cand i-au facut o analiza complexa:

Tanara, pe nume Courtney avea o cariera de succes ca blogger de frumuseste, cand viata i-a fost data peste cap iremediabil.

In urma cu cateva luni, fata a inceput sa se simta ciudat, auzea sunete neobisnuite in ureche, apoi nu a mai putut scrie coerent, dupa care nu a mai putut vorbi. In acest moment, atat ea cat si mama ei au realizat ca e timpul sa mearga, de urgenta, la doctor.

O umbra neobisnuita se vedea pe analiza de imagistica, dar nu era suficient de bine evidentiata pentru a putea fi pus un diagnostic, asa ca medicul a sfatuit-o sa nu se impacienteze.

Diagnosticul a venit in urma unei biopsii: o tumoare cerebrala, de stagiul III ii afecta centri cerebrali legati de limbaj si vorbire. Tumoarea a fost indepartata in urma unei operatii complicate, de sase ore iar tanara are acum nevoie de terapie, de doua ori pe saptamana, pentru a reinvata sa vorbeasca.

E de admirat faptul ca tanara si-a reluat obiceiul de a filma clipuri pentru YouTube. Acestea o ajuta sa mentina sentimentul unei vieti normale, legata de lumea din jur.