Părinți de nota 10

Ce spune pozitia in care stai despre personalitatea ta. Trebuie sa incetezi sa mai stai ca in pozitia a doua

vPotrivit psihologilor, pozitia pe care o adoptam atunci cand stam asezati poate sa varieze in functie de starea de spirit. Astfel, la o analiza mai atenta, am putea afla multe lucruri despre personalitatea noastra in functie de pozitia in care stam.

Atata timp cat gesturile pe care le facem sunt inconstiente, si pozitiile pe care le adoptam in anumite situatii ne tradeaza personalitatea.

Psihologii specializati in descifrarea limbajului trupului spun ca felul in care sta o persoana asezata pe scaun dezvaluie multe despre personalitatea si intentiile acesteia.

Pozitia 1 – Genunchii lipiti, talpile in parti

Oamenii ce adopta aceasta pozitie sufera de cele mai multe ori de „lipsa de curaj” si nu pot „lua taurul de coarne”. Ei cred ca problemele se pot rezolva de la sine. Acest principiu ar putea functiona dupa parerea lor, dar de obicei nu se intampla acest lucru.

Rezolvarea problemelor este o abilitate, dar acesti oameni nu o au. Atunci cand esueaza au obiceiul sa puna pe seama altor persoane esecul lor. Cel mai bun lucru care se poate spune despre aceste persoane este acela ca sunt foarte interesate de activitatea pe  care o desfasoara si ca sunt comunicative.

Ele pot fi, de asemenea, creative, fermecatoare si un pic copilaroase. Limba lor este mult mai rapida decat creierul.

Pozitia 2 – Picior peste picior

Acesti oameni sunt visatori, creativi si au o imaginatie extraordinara. Prietenii ii descriu ca fiind suflete artistice cu idei unice. Se bucura de aventurii, iar activitatea lor preferata este calatoria.

Sunt persoane dinamice si nu le este frica de provocari, deoarece este singura cale prin cate isi pot trai viata la maximum. Sunt persoane care nu se ataseaza foarte usor de un obiect sau o alta persoana.

Chiar daca pentru cei din jur parem atractive, este mult mai important sa stim ca pozitia picioarelor inrucisate ne afecteaza corpul si ne creeaza probleme de circulatie.

Pozitia 3 – Talpile la un loc, genunghii in parti

Aceste persoane stiu ce inseamna confortul si sunt gata sa petreaca ore in sir alegand un parfum sau o crema pentru ten. Au o relatie foarte specifica cu obiectele de vestimentatie, pentru ca sunt foarte capriciosi.

Deseori ei sunt inconjurati de „haos”, insa a aceasta dezordine a lor poate fi observata o logica: acestia pot gasi cu ochii inchisi un lucru in locuinta.

Problema acestor oameni consta in faptul ca ei nu se pot concentra pe un singur lucru si pot fi foarte usor de distras.

Pozitia 4 – Picioarele impreunate

Acesti oameni sunt foarte punctuali si inteligenti. Sunt, de asemenea, persoane foarte directe atunci cand cineva se cam intrece cu gluma.

Lumea pentru ei este un mediu foarte dusmanos si sunt gata sa lupte cu oricine. Orice observatie la adresa lor va fi calificata drept atac la persoana, dupa care va urma un contra-atac fulgeros.

Pozitia 5 – Picioarele impreunate, lasate intr-o parte

Aceste persoane cred ca lucrurile trebuie facute toate la timpul lor, asa ca ei nu se grabesc atunci cand au de luat o decizie. Sunt foarte hotarati atunci cand trebuie sa isi indeplineasca obiectivele. Ambitia ii caracterizeaza cel mai bine si nu se vor opri de la nimic pentru a atinge succesul.

Sunt persoane care acorda timp aspectului fizic, considerand ca acesta este foarte important. In adancul sufletului, acesti oameni nu sunt chiar atat de increzuti in sine, de aceea orice critica la adresa lor o considera dusmanoasa.