Părinți de nota 10

Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Liam Neeson are un rol fenomenal în el

Filmul cu Liam Neeson în rolul principal care face furori pe Netflix. Acțiunea are suspans, iar asta i-a ținut pe mulți cu sufletul la gură.

Netflix face ce face și mai scoate câte un as din mânecă. De data asta, cei mai fericiți sunt fanii lui Liam Neeson. Actorul este protagonistul unui film care tocmai ce a fost urcat în biblioteca Netflix.

Fără doar și poate, concurența dintre platformele de streaming de filme este mai acerbă ca niciodată. Pentru a-și păstra supremația în topul preferințelor fanilor, Netflix a venit cu un film greu de egalat.

Faimosul actor Liam Neeson este protagonistul peliculei ”În Țara Sfinților și Păcătoșilor”, un film excepțional care a primit numai laude. Cei care au apucat deja să îl vadă l-au comparat cu ”Taken”, unul dintre cele mai bune filme în care a jucat Neeson, de-a lungul carierei sale.

”În Țara Sfinților și Păcătoșilor” a avut premiera oficială anul trecut, în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Pe Netflix, pelicula cu Liam Neeson a fost urcată vineri, iar o parte dintre fani deja au vizionat-o.

Distribuția filmului este una excepțională. Alături de Liam Neeson, în ”În Țara Sfinților și Păcătoșilor” mai joacă Oscar Henry Condon, actor nominalizat la Oscar și Ciaran Hinds. Nu trece neobservat nici irlandezul Colm Meaney, pe care fanii îl știu din ”Die Hard 2” sau ”The Damned United.”

Acțiunea filmului ”În Țara Sfinților și Păcătoșilor” se petrece în anul 1974, în Irlanda. Personajul principal este Finbar Murphy, interpretat de Liam Neeson. Finbar duce o viață liniștită într-un oraș izolat, departe de orice violență politică care cuprinde restul țării.

La un moment dat, liniștea lui Finbar Murphy din Glencolmcille este tulburată de sosirea unei echipe de teroriști, condusă de o femeie. Atunci, Finbar decide să lase în spate trecutul întunecat și ia atitudine.

În scurt timp, totul se transformă într-un joc vicios în care Finbar Murphy este atras fără scăpare. Personajul lui Liam Neeson va ajunge într-un punct în care va trebui să ia o decizie foarte grea. Și anume, are de ales între a-și expune identitatea secretă sau a-și apăra prietenii și vecinii.

Acțiunea se complică gradual, așa că filmul îi ține pe fani cu sufletul la gură. Pe platformele dedicate, ”În Țara Sfinților și Păcătoșilor” a reușit să obțină un rating impresionant de 82% din partea criticilor de pe site-ul de recenzii Rotten Tomatoes.

Alături de Liam Neeson, în ”În Țara Sfinților și Păcătoșilor” mai poate fi admirat și Clint Eastwood, celebrul actor care l-a interpretat pe Joffrey Baratheon în ”Game of Thrones”. Pelicula ”În Țara Sfinților și Păcătoșilor” a marcat revenirea sa în industria filmului după o pauză de 10 ani.