Părinți de nota 10

Andreea Tonciu a vorbit despre cum sunt împărțite îndatoririle în familia sa: „Soțul meu nu face altceva decât bani. Mi-am luat sclav să strângă? Mi-am luat babysitter să stea cu copilul?”

Vedeta duce o viață simplă, fiind o femeie casnică, care se ocupă de copil și casă.

Andreea Tonciu a ajuns cunoscută publicului larg încă din perioada în care poza în ținute provocatoare și apărea în ziare, în pictoriale incendiare. Ulterior, diva s-a făcut remarcată și în cadrul emisiunilor unde a participat, atât ca asistentă TV, cât și ca invitat. Acolo, Andreea Tonciu nu s-a sfiit să pozeze într-o divă, căreia îi place luxul și să aibă totul de-a gata.

Cu toate acestea, se pare că viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical.

În urmă cu mai bine de 7 ani, bruneta l-a întâlnit pe soțul său, Daniel Niculescu, căruia i-a dăruit rapid și o fetiță. După ce s-a așezat la casa ei, aparițiile vedetei au fost din ce în ce mai rare, iar Andreea Tonciu s-a focusat mai mult pe viața de familie.

Acum, invitată în cadrul podcastului lui Bursucu, diva a făcut dezvăluiri neașteptate despre modul în care ea și soțul său își împart îndatoririle casnice.

Bruneta a dezvăluit că ea este cea care se ocupă exclusiv de creșterea copilului și de treburile casnice, în timp ce soțul său produce bani.

„ Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face altceva decât bani, atât. Nu face nimic altceva în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok. Da, de ce nu? Ce, mi-am luat sclav să strângă? Nu. Ce, mi-am luat babysitter să stea cu copilul? Nu. Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul. Dacă sunt și weekenduri când ieșim împreună la munte, la mare, în vacanțe, da. Dar așa, să stea soțul cu copilul afară, nu. Eu stau pentru că eu nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac toate cumpărăturile singură, de la tot ce înseamnă în casă .”, a povestit Andreea Tonciu.