Părinți de nota 10

SOȚIA MURISE și când a vrut să-i facă ordine în lucruri a găsit O SCRISOARE ascunsă care DEZVĂLUIA un SECRET care i-a schimbat viața la 80 de ani: ,,Nu-mi vine să cred că O VIAȚĂ DE OM eu am avut…” Uite CE FĂCUSE FEMEIA

Tony Tripani avea 80 de ani atunci când soția sa murise, după ce fuseseră căsătoriți 50 de ani, era distrus și se simțea singur. Dar după moartea soției el a găsit o scrisoare care i-a dezvăluit un secret ce a schimbat totul.

Când soția sa murise, Tony a început, cu inima frântă, să elibereze casa de lucrurile care îi aparținuseră. Dar apoi, într-o bună zi, a găsit o scrisoare ascunsă foarte adânc într-un dulap. Tocmai descoperise ceva pentru care nu fusese pregătit: scrisoarea îi era adresată lui, dar era de la o altă femeie.

În momentul în care a deschis scrisoarea și a citit primele rânduri, a fost cu adevărat șocat. Scrisoarea era veche de 56 de ani și fusese scrisă de către o femeie cu care tony se întâlnise când avea în jur de 20 de ani, pe nume Shirley.

Shirley îi scria că se gândea des la Tony, dar asta nu era partea șocantă, la sfârșitul scrisorii el a aflat că are un fiu cu ea, pe nume Samuel! Tony era de-a dreptul împietrit, tocmai descoperise că de 61 de ani avusese un fiu fără să știe, și și-a dat seama că soția sa ascunsese scrisoarea fiindcă ea nu putea avea copii.

Iată ce a mărturisit Tony pentru Fox17: ,,Nu am nici cea mai mică idee de ce nu mi-a spus soția mea despre asta. Ea voia copii, dar nu putea avea, a tot încercat. E fiul meu, l-am avut toată viața dar nu am știut. Mă depășește de ce a ascuns scrisoare”.

După ce s-a mai liniștit, Tony a găsit un nou sens pentru viața lui: să-și găsească fiul. Zis și făcut, l-a găsit pe Facebook. Jurnaliștii de la Metro scriu că reuniunea a fost emoțională, mai ales fiindcă fiul său crezuse toată viața că tatăl lui nu voia să aibă de-a face cu el!

Această poveste incredibilă ne arată cum totul în viață se poate schimba într-o clipă! La 81 de ani, viața lui Tony a căpătat un nou sens, unul pe care și-l dorise mereu dar credea că nu-l va cunoaște niciodată…