Părinți de nota 10

Mihai Voropchievici a dezvaluit care sunt cei mai norocosi nativi: „Ei sunt de trei ori mai norocosi decat toate celelalte zodii. Sunt protejati”

Numerologu Mihai Voropchievici a dezvaluit, pentru Fanatik.ro, ce semnificatie are fiecare planeta si care sunt cei mai norocosi nativi.

Ce planeta guverneaza zodia ta si ce presupune acest aspect
Atunci cand vorbim de zodii, ne intrebam fiecare ce zodie e, dar nimeni nu se intreaba ce planeta guverneaza zodiile noastre? Sub ce auspicii suntem? La ce ne ajuta? In tot sistemul nostru solar, avem pentru fiecare zodie cate o planeta sau, in unele cazuri, chiar doua planete!

BERBEC
Zodia Berbecului este guvernata de planeta Marte! Este planeta razboiului si asta face ca o zodie de foc sa fie mai incisiva, mai agresiva, mai razvratita. Berbecul este zodie de actiune. Inca o curiozitate: fiecare zodie e cuprinsa in marginea a 30 de zile, dar aceste 30 de zile se impart la trei. Apar decadele sau decanii. Fiecare decan, in afara de planeta Marte, care guverneaza toata zodia Berbec, pentru fiecare decan apare cu totul alte planete.

Intre 21 si 31 martie, Berbecii sunt guvernati tot de planeta Marte. Asta face sa le intensifice nativilor forta, arivismul si perspicacitatea. Al doilea decan e guvernat de Soare. Sunt cei nascuti intre 1 si 10 aprilie. Cuvintele de ordine sunt solitudinea si incapatanarea. Soarele le da promptitudine in tot ce fac. Ultima decada e guvernata de Venus. Marte si Venus ii determina pe Berbeci la mari pasiuni si un entuziasm debordant.

TAUR
Ne mutam la Tauri. Au ca planeta guvernatoate planeta Venus. Vorbim de Zeita Frumusetii si a dragostei. Iata celelalte planete subguvernatoare. Pentru prima decada, 21-30 aprilie, apare Mercur. Mercur nu face altceva decat sa le sporeasca ingeniozitatea, dar si spiritul practic. Al doilea decan, 1-10 mai, e guvernat de Luna, de satelitul Pamantului. Luna le accentueaza sensibilitatea, indecizia, neglijenta, dar si pesimismul. Saturn guverneaza a treia decada si nu face altceva decat sa le mareasca perseverenta si rezistenta la stres. Iata ca Taurii au influente si de la alte planete.

GEMENI
Gemenii sunt guvernati de Mercur. Mercur e planeta comunicarii. Intervalul 21-31 mai vine cu o planeta in plus: Jupiter, zeul norocului. Jupiter le aduce altruism si o intelegere clara a lucrurilor. A doua decada, 1-10 iunie, e guvernata de Marte, care le face comunicarea putin mai agresiva, inclinata de multe ori spre iritare. Le da fermitate si decizie. Al treilea decan e guvernat de Soare. Cei nascuti intre 11 si 20 iunie nu fac altceva decat sa scoata in evidenta inteligenta si interesul spre foarte multe domenii de activitate.

RAC
Racii sunt guvernati de Luna. In prima decada, 21 iunie-1 iulie, guvernatoare este planeta Venus. Influenta lui Venus intensifica senzualitatea si erotismul. Acesti Raci sunt extraordinar de senzuali si erotici. Al doilea decan, guvernat de Mercur, cuprinde nativii dintre 2 si 12 iulie. Mercur ii face mai reci, mai ingeniosi, dar mai abili si mai indrazneti. Acesti Raci sunt mai smecheri, ii pun pe altii la munca in locul lor. Intre 13 si 22 iulie, toate aspectele Racului sunt subliniate de Luna! In aceasta perioada, Luna apare ca guvernatoare de doua ori. Acesti Raci sunt melancolici, sensibili, dar foarte generosi.

LEU
Zodia Leului este protejata, dominata, calauzita de Soare! In prima decada, Leii sunt guvernati de Saturn (23 iulie-2 august). Saturn le da o intelepciune morocanoasa, dar vine si cu piedici in atingerea succesului. Aceasta decada e mai putin favorabila pentru nativii din Leu. Al doilea decan e guvernat de Jupiter (3-12 august). Jupiter le amplifica stralucirea si calitatile de conducator, generand diplomatie, generozitate si simtul dreptatii. Cei nascuti intre 13 si 22 august sunt guvernati de Marte. Combinatia Soare-Marte le ofera receptivitate, combativitate, dar de multe ori si inconstienta.

FECIOARA
Fecioarele, la fel ca Gemenii, sunt guvernate de planeta intelepciunii si a comunicarii, Mercur. Prima decada, 23 august-2 septembrie, e guvernata de Soare. Soarele le aduce stralucire. Al doilea decan e guvernat de Venus: 3-12 septembrie. Venus le sporeste senzualitatea si farmecul. Sunt devotati, romantici, dar si libertini. Al treilea decan e guvernat de Mercur. Aceste Fecioare sunt ingenioase, dar cu sentimente contradictorii. Pline de farmec, dar foarte pricepute si la vorbe.

BALANTA
Balantele sunt guvernate de planeta Venus, cea pe care o regasim si la Tauri. Prima decada, cuprinsa intre 23 septembrie si 2 octombrie, e guvernata de Luna. Acesti nativi sunt inzestrati cu un fluid magic. Acest fluid poate fi manuit in scopuri bune, dar si in rau. Acesti nativi schimba de multe ori locul de munca sau parteneri de-a lungul vietii. In general, se fixeaza greu. Al doilea decan, 3-13 octombrie, e guvernat de Saturn. Saturn accentueaza profunzimea, bunul simt si stabilitatea. Saturn pe cat e de sumbra ca planeta, in combinatie cu Venus, ofera lucruri frumoase Balantelor.

SCORPION
Scorpionii au o planeta si se numeste Pluton sau Pluto. Primul decan, 23 octombrie – 2 noiembrie, e guvernata de Marte. Marte le aduce nativilor de apa egoism si agresiune, bogatie de idei, dar si capricii. Al doilea decan e guvernat de Soare. Nativii dintre 3 si 12 noiembrie sunt teatrali si stiu sa obtina fiecare lucru dorit. La fel de bine, stiu sa intoarca evenimentele in favoarea lor. Sunt manipulatori de clasa. De multe ori, acesti nativi te fac sa te simti tu vinovat de greseala pe care au facut-o ei. A treia decada e guvernata de Venus: 13-22 noiembrie. Nativii sunt senzuali, gelosi, intelepti, vigilenti, materialisti si stapani pe situatie.

SAGETATOR
Sagetatorii sunt obladuiti de planeta norocului. Ei sunt de trei ori mai norocosi decat toate celelalte zodii. Sunt protejati de Jupiter. Indiferent de incurcaturi, ei ies castigatori. Intre 23 noiembrie si 1 decembrie, sunt guvernati de Mercur. Mercur le schimba tonalitatea si le-o coloreaza cu indiscretie. Sunt inclinati catre studiu si analiza. Al doilea decan e guvernat de Luna (2-11 decembrie). Luna accentueaza sensibilitatea, neglijenta si pesimismul. Ei acorda importanta formei in detrimentul fondului. In al treilea decan, pana pe 22 decembrie, apare Saturn. Saturn le mareste rabdarea, intelepciunea si rezistenta la stres. Ii face sa deteste constrangerile si obligatiile.

CAPRICORN
Capricornii sunt protejati si coordonati de planeta Saturn. Saturn, asa cum stim noi, ii face mai gravi. Cei nascuti intre 23 si 31 decembrie sunt niste oameni nemilosi cu cei care ii incurca. Sunt facuti sa ii domine pe ceilalti. Daca le spui ca au gresit, devin nemilosi cu tine. In al doilea decan, Capricornii sunt guvernati de Marte. Sunt capriciosi, reci si nu prea influentabili. Intre 11 si 19 ianuarie, nativii sunt guvernati de Soare.

VARSATOR
Varsatorii sunt calauziti de Uranus. Intre 20 si 29 ianuarie, acesti nativi sunt guvernati de Venus. Sunt detasati, spontani, combativi, dar plini de umor. In a doua decada sunt guvernati de Mercur. Acesti Varsatori sunt dezinvolti, sfidatori, dotati cu o capacitate mare de asimilare. Nu fac altceva decat sa simuleze si destinderea si curajul. Al treilea decan, guvernat de Luna, din 9 pana pe 18 februarie, vine cu o sensibilitate deosebita, neobisnuita.

PESTI
Pestii sunt guvernati de Neptun, planeta care mai involbura apele. Primul decan e guvernat de Saturn: 19-28 sau 29 februarie. Acesti Pesti sunt sobri, ambitiosi si gravi. Reusesc in viata prin multe sacrificii. In al doilea decan, 1-10 martie, sunt guvernati de Jupiter. Au un farmec aparte. Sunt rafinati si romantici. Sunt buni manipulatori. In al treilea decan, sunt guvernati de Marte (11-20 martie). Acesti Pesti sunt indemanatici, cu ceva spirit intreprinzator, dar foarte oportunisti si speculativi.