Părinți de nota 10

O asistenta a mers la salon sa se tunda. Venea de la spital si era inca in uniforma. Era asa de obosita ca a adormit pe scaun. Coafeza s-a uitat la pantofii ei si cand si-a dat seama, a facut imediat o poza:

Noi ca oameni nu ne luăm puțin din timpul nostru prețios să ne oprim câteva secunde din ce facem și să apreciem munca altora și efortul lor nemăsurat în ceea ce fac, mai ales al cadrelor medicale: doctori și asistentele medicale.

Acești oameni au rareori timp pentru ei înșiși, iar când au în mod cert îi apreciază pe aceia care le arată că le sunt recunoscători pentru munca lor în salvarea vieților.

Ashley Bolling este una dintre acele persoane, este coafeză și a avut modalitatea ei unică de a-și arăta recunoștința față de munca prestată de asistentele medicale zilnic.

O clientă de-a ei a venit să se tundă, direct cu uniforma de asistentă pe ea, și cât a așteptat să-i vină rândul aceasta a adormit. În timp ce alți stiliști ar fi reacționat, poate, urât în această situație, Ashley a înțeles imediat situația asistentei iar reacția ei o să-ți topească inima.

Când a văzut-o pe biata femeie căzută de oboseală în puținul ei timp liber, Ashley i-a rezemat capul de stomacul ei ca să aibă un sprijin și a continuat să-i aranjeze părul.

Femeia a vrut să arate astfel un exemplu de cum ar trebui să ne comportăm cu oamenii care se luptă zilnic să ne țină sănătoși și să îi înelegem în momente de genul acesta, ajutându-i cum putem, prin gesturi simple dar care arată empatie.