Părinți de nota 10

Testul primăverii: alege o floare şi vezi cum va fi primăvara ta

Îi suntem recunoscătoare iernii: fără ea, nu am avea primăvară. Ce poate fi mai frumos decât să contempli, an de an,

cum asprimea frigului e înlocuită de alinarea caldă a temperaturilor mai ridicate, iar pământul golaş se acoperă de un covor multicolor de flori?

Azi te tentăm cu cel mai frumos test cu putinţă, cel al florilor de primăvară! Alege una dintre minunatele podoabe ale primăverii şi vezi ce spune opţiunea ta despre cum vei trăi cele mai pline de speranţă trei luni din an!

Alege o floare şi primeşte o prorocire!
Noi ne facem viitorul, aşa că atitudinea ta va influenţa modul în care îţi trăieşti primăvara! Alege una dintre florile de mai jos şi vezi cum va fi primăvara ta!

Ai ales ghiocelul
Giochelul, vestitor al primăverii, cu floarea sa mică, dar vitează, care străpunge stratul alb, dar aspru de zăpadă,

şi anunţă lumea că timpurile rele sunt pe cale să se încheie, se numără printre cele mai iubite flori!

Coronavirus: Care sunt cele 5 simptome distinctive, care apar după cinci zile de la infectare
Ce spune despre tine răspunsul oferit la testul primăverii? Că vei depăşi o mare greutate din viaţă în cel mai frumos anotimp al anului! Îţi este scris acum să treci peste acea dificultate care te-a presat

în timpul iernii şi care va deveni scrum, sub impactul cu lumina puternică a primăverii. Precum un ghiocel, vei scoate capul de sub zăpadă şi vei fi pregătită să le arăţi tuturor cum se răzbeşte în momente de cumpănă!

Ai ales narcisa
Colorată, cu un parfum îmbătător, denumirea narcisei este corelată de legenda lui Narcis, frumosul tânăr singuratic, de care toate nimfele se îndrăgosteau, blestemat însă din cauza indiferenţei sale să se iubească doar pe sine.

Dacă te-ai orientat spre această superbă floare în testul primăverii, te aşteaptă zile fierbinţi şi nopţi de-a dreptul toride. Nu, nu vorbim despre încălzirea globală, ci despre pasiunea şi iubirea
care îţi vor însenina următoarele luni. Vei avea o relaţie intensă, dezlănţuită, căreia nu i te vei putea opune. Deşi trăieşti sentimente care te aduc la limită, ridicându-te şi coboarându-te într-un ritm frenetic, se pare că iubirea ta nu va dăinui prea mult!

Ai ales zambila
Ne încântă nările cu parfumul său îmbătător şi ochii cu aspectul lor delicat, dar zambilele au la bază o legendă destul de tristă. Ele poartă în eternitate sufletul lui Hyacinthus, cel mai bun prieten al lui Apollo,

ucis de un Zephyr gelos şi invidios. Dincolo de această semnificaţie tristă, zambilele sunt un simbol al jocului, al sporturilor, al îndrăznelii şi al energiei proaspete, toate asociate cu zeul lor patron, Apollo!

Prin urmare, tu ţi-ai manifestat, fără să ştii, predilecţia pentru o primăvară agitată, activă! Te vei implica într-o mulţime de proiecte şi vei avea reuşite nenumărate, dispuse precum florile surâzătoare

pe tulpina cea verde. Ai parte de momente memorabile, pline de parfum, de laude şi de omagii şi doar de un strop de dezamăgire, care se va şterge însă repede. Va fi o primăvară pe care o vei uita cu greu!

Ai ales laleaua
Delicată, suavă, laleaua este una dintre cele mai elegante flori, dar semnificaţiile sale transcend aspectul său diafan.