Părinți de nota 10

Problema de matematică pe care mulţi o consideră prea grea, deşi poate fi rezolvată de un copil de clasa a III-a. Poţi să afli rezultatul corect?

Testele IQ sunt de mai multe feluri dar majoritatea au același rol. Testul de astăzi este mai mult o problemă matematică, simplă la prima vedere, dar destul de complicată odată ce începeți să o rezolvați.

În cât timp poți rezolva această problemă de matematică?

Aceste teste IQ sunt destul de ușoare, dar testează gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor, un lucru esențial în viața de zi cu zi. Aceste provocări au potențialul de a spori inteligența și de a îmbunătăți concentrarea

În general, rezolvarea testelor IQ implică rezolvarea unui puzzle, găsirea unui obiect, detectarea unei greșeli sau rezolvarea unui calcul aparent simplu.

Practicarea regulată a unor astfel de provocări ajută la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor și oferă, de asemenea, un antrenament sănătos pentru creier.

Crezi că poți rezolva problema de astăzi într-un timp record? Atunci când efectuăm un test IQ, specialiștii iau în calcul timpul de rezolvare a testului. Prin urmare, este mai importantă viteza cu care rezolvăm testul, decât rezolvarea testului în sine, deoarece majoritatea sunt foarte ușoare.

În acest lucru constă și testul de astăzi. Este vorba despre o problemă matematică, aparent ușoară, dar trebuie să o rezolvați într-un timp cât mai scurt. Cu cât găsiți răspunsul mai repede, cu atât mai bine. Sunteți pregătiți? Priviți imaginea de mai jos:

Răspunsul la problema matematică

În imaginea distribuită mai sus, cititorilor li se prezintă un puzzle matematic în care li se cere să găsească valoarea 14 + 14. Provocarea este să rezolvați problema în maxim 10 secunde. Acest test testează abilitățile tale de gândire analitică și logică.