Părinți de nota 10

Iluzia optică a weekendului. Toți văd bărbații care lucrează în grădină, dar unde se ascund cele 7 pisici?

Pentru acest weekend, Radio Simplu vă prezintă o nouă iluzie optică inedită. Internauții sunt rugați să găsească cele 7 pisici care se ascund în imaginea de mai sus. Toți văd bărbații care lucrează în grădină, dar unde se află, de fapt, felinele? Aveți la dispoziție un timp limită: doar 15 secunde.

Cea mai tare iluzie optică a weekendului

Toți iubitorii de pisici sunt rugați să rezolve iluzia optică de astăzi! În imaginea de mai sus este prezentată o scenă de la o fermă. La prima vedere se pot vedea bărbații care muncesc pământul, dar în poză se mai află ascunse și 7 pisici. Așa că haideți să pornim la vânătoare pentru a le găsi. Timpul este limitat. Doar 15 secunde pentru a descoperi unde se găsesc cele 7 feline.

Găsiți felinele care se ascund în imagine

Puzzle-urile cu imagini care văprovoacă să găsești obiecte ascunse sunt mai mult decât distractive, ele sunt un exercițiu de stimulare a creierului învelit în divertisment. În astfel de puzzle-uri, obiectele sunt deghizate cât mai bine în cadrul unei scene mai mari, adesea haotice. De la peisaje urbane pline de viață, la scene din natură, aceste puzzle-uri necesită să aveți ochi ageri și o atenție sporită la detalii.

De aceea, astăzi vă provocăm să aflați unde sunt cele 7 pisici care se ascund în imaginea de mai sus. Prima dată trebuie să aruncați o privire atentă asupra detaliilor din imagine. Doi bărbați sunt în prim-plan și lucrează terenul din grădină. Internauții pot fi derutați din cauza detaliilor colorate care se regăsesc în jurul celor doi.

Atenție mare la detaliile din poză

Undeva, ascunse în grădină, se află șapte pisici. Puteți să rezolvați această iluzie optică în mai puțin de 15 secunde? Acesta nu este doar un test al vederii, este o provocare pentru IQ-ul și abilitățile voastre de observație.

Dacă puteți găsi rapid felinele, înseamnă că sunteți capabili să observați detaliile mai rapid decât oamenii normali. Dacă excelezi la această sarcină înseamnă că probabil ai abilități excelente de rezolvare a problemelor și un talent pentru a observa subtilități care altora le-ar putea scăpa.

Rezolvarea e una simplă:

Dacă nu ați reușit să le descoperiți în timpul setat, nu este problemă! Vă spunem noi unde se aflau felinele camuflate. Acestea se regăsesc în jurul celor doi bărbați, mai exact lângă gard, în iarbă, lângă stropitoare, în roabă, dar și la fereastra casei.

sursa: Playtech