Părinți de nota 10

Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”

Alvaro Gonzalez (34 de ani), fundaș central spaniol care joacă în liga a doua din Arabia Saudită, la Al-Qadisiyah, și-a recuperat portofelul după opt luni.

Mare i-a fost mirarea când a primit portofelul înapoi de la autorități și a văzut ce se află în el.

Alvaro Gonzalez a povestit într-un clip postat pe rețelele sociale că portofelul era intact! Nu doar că a primit înapoi toate documentele, dar a găsit la locul lor absolut toate bancnotele care erau în portofelul când l-a pierdut.

”Prieteni, asta e Arabia Saudită! După opt luni, portofelul meu e intact. Bani, toate documentele mele.

Incredibil. Nu s-ar întâmpla asta nicăieri altundeva în lume”, a spus Alvaro Gonzalez.

Tot în acea parte a lumii, dar la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu și-a recuperat, după două luni, un ceas de lux, în valoare de 180.000 de euro.

În august 2021, Cosmin Olăroiu a fost jefuit pe stradă în Milano și, două luni mai târziu, autoritățile din Dubai i-au înapoiat ceasul.

”Vreau să mulțumesc Poliției din Dubai, care mi-a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Și-au arătat profesionalismul și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii trăiesc fără teamă.

Nu mă așteptam deloc să-mi recuperez ceasul”, spunea atunci Cosmin Olăroiu.