Părinți de nota 10

Mădălin Ionescu, gest controversat în biserică. A lăsat-o singură în fața altarului pe Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu împlinesc 13 ani de căsnicie și au vrut să marcheze acest moment cu o slujbă de mulțumire la biserică. Prezentatorul TV a întâmpinat mai multe probleme în timpul slujbei, iar la un moment dat și-a lăsat soția singură în fața altarului.

Cristina Șișcanu a bucurat inimile fanilor săi prin împărtășirea unor momente memorabile de la o slujbă specială organizată împreună cu soțul său, Mădălin Ionescu, într-o biserică. Celebra prezentatoare a postat imagini și videoclipuri de la ceremonie, oferindu-le urmăritorilor săi o privire intimă asupra evenimentului care a avut loc alături de nași și de copii.

Slujba din biserică a fost organizată pentru a aduce mulțumire și binecuvântare pentru căsnicia lor, iar Cristina Șișcanu a împărtășit cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și detalii amuzante despre ceea ce s-a întâmplat în timpul ceremoniei. Prezentatoarea TV a povestit momentele prin care ea și soțul ei au trecut, stârnind amuzamentul celor care urmăresc contul său de socializare. Cu toate acestea, unii au considerat gestul lui Mădălin Ionescu ca fiind lipsit de respect. „A început slujba, dar «mirele» Mădălin avea treabă (i se spărsese ecranul telefonului)… Am rămas singură în fața altarului… doar cu nașa. Suna alarma de acasă și l-a contactat firma de securitate, părintele începuse slujba! I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari!”, a scris Cristina Șișcanu, în dreptul imaginilor de la biserică, din timpul slujbei.

În cadrul aceleiași postări, Cristina Șișcanu a explicat și semnificația ceremoniei, subliniind prezența copiilor lor și a nașilor de cununie. Această ceremonie este un simbol al angajamentului lor și al unității familiei, subliniind soliditatea căsniciei lor care a rezistat timp de 13 ani. „Aceasta este ținuta mea pentru evenimentul de astăzi, slujba de mulțumire pentru căsnicia noastră, facem 13 ani marți de când ne-am căsătorit și facem această slujbă de mulțumire alături de copii și de nași.(…) După aceea vom lua masa împreună, cu toții, la un restaurant și sunt așa emoționată și mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a adus împreună pe mine și pe Mădălin și pentru că trăim în armonie, asta e important”. Povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu durează deja de 13 ani, iar împreună au o fiică, pe nume Petra. Soția prezentatorului are grijă și cei doi copii ai acestuia din fosta căsnicie, în special de băiatul lui, Filip, care are nevoie de îngrijiri speciale.