Părinți de nota 10

Poliția a găsit peste 3.000 de mașini de lux abandonate în acest loc, motivul pentru care oamenii le lasă aici și uită de ele întrece orice imaginație. De la Ferrari la Lamborghini, toate părăsite aici, motivul este unul la care nimeni nu s-ar gândi

A cumpăra o mașină de lux nu este la îndemâna oricui, dar există un loc unde oamenii abandonează mașini de lux așa cum am arunca noi șervețele! Acest loc este Dubai. Aici poliția a găsit peste 3.000 de mașini până acum, însă ar putea fi și mai multe. Care este motivul?

Această mașină marca Ferrari Enzo costă peste un milion de dolari, această bestie de mașină a fost abandonată la un aeroport și nimeni nu a revendicat-o:

Acest Lamborghini a fost părăsit în clădirea unei parcări, luni de zile a adunat praf acolo, dar nimeni nu a revendicat-o:

Motivul pentru care aceste mașini sunt abandonate este acela că, în Dubai, legea este făcută în așa fel încât dacă nu îți plătești creditele ești în ilegalitate. Dacă cumperi o mașină cu un cec, iar cecul nu are acoperire, poți sfârși în închisoare.

Drept urmare oamenii care fac asta își abandonează mașinile și fug din țară. Dacă mașinile sunt abandonate pe străzi timp de mai mult de 15 zile și sunt găsite de polițiști, aceștia le confiscă.