Părinți de nota 10

Muncitorii săpau la galeriile de metrou de sub București și au descoperit o ușă. În spatele ei, era o creatură care a băgat groaza în ei! Au fugit mâncând pământul. Este de-a dreptul șocant ce a urmat

Contele Incappuciato a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă în emisiunea „Voi cu Voicu”. Doi muncitori au făcut o descoperire uluitoare în timp ce săpau la galeriile de metrou.

„Cu ocazia unor săptături în anii 1985-1990, la galerile din metrou, doi munciori au descoperit în zona Izvor, în spatele unei uși metalice, o creatură umanoidă, care stătea în stare de conservare. Era de o frumusețe răpitoare, dar luciferică, nici moartă nici vie, avea o tunică roșie, cu fir brodat. Unul sdintre muncitori s-a dus să alerteze pe cei care supravegheau, au venit, au constat și au lăsat trei muncitori de pază. Atunci când s-au întors nu mai era nimic, nici entitatea, nici muncitorii, nici ușa”, a povestit invitatul Mirelei Voicu.

Tot el a mai făcut dezvăluiri și despre câteva dintre misterele care se ascund sub Munții Carpați, dar și despre rețeaua de tuneluri inițiatice de sub România. Autoriii cărți „Secretele României subterane” scrie că ar exista 500 de tuneluri și catacombe săpate din vremurile străvechi, unele sunt săpate sub munți, altele sub cetăți. Inițial aveau rolul de refugiu, dar ulterior au fost lansate mai multe ipoteze. Că sub Munții Bucegi ar fi o bază militară secretă, alții că e o zonă controlată de extratereștri, potrivit antena3.ro. Ba mai mult, tunelurile ar fi dispuse sub forma lupului dacic!

„Reteaua energetică s-a desprins de cea subterenă, au loc schimbri pe continetul european. De ce munții noștii se numesc Carprați, unghiul făcut între Carpații Occidentali și Meridionali este identic cu unghiul piramidei lui Keops. Acest loc, numit grădina Maicii Domnului. (…) Tuneluri subterane de sub întreaga Europă, inclusiv la noi. De ce se numesc Carpații așa? Carpata, în sanscrită a pornit acest nume: „Locul unde a coborât lumina pe pământ”, susține Contele Incapucciato.

Sursa: antena3.ro