Părinți de nota 10

Bărbatul i-a scris o scrisoare fostului iubit al prietenei sale, mesajul s-a răspândit pe tot internetul dintr-un motiv incredibil. E halucinant ce îi reproșa! Când a citit, fostul iubit a intrat în pământ de rușine, toți râd de el acum, uite de ce:

Un bărbat a decis să facă un lucru extrem de neobișnuit, el a vrut neapărat să redacteze o scrisoare pentru fostul iubit al prietenei sale. Mesajul lui a devenit viral dintr-un motiv cât se poate de pozitiv și incredibil. Uite ce îi spunea:

,,Bărbatului, care a lăsat-o să plece:

Mulțumesc. Mulțumesc că ai dispărut din viața ei. Mulțumesc că mi-ai oferit posibilitatea să o iubesc și să o fac fericită. Mulțumesc pentru durerea, pe care i-ai provocat-o și din care ea a învățat o lecție prețioasă.

Am să fac tot ce este posibil ca să nu o fac să sufere; când ea plânge, sunt și eu trist. Am să fac tot ce tu nu ai reușit: o să fiu alături de ea când se va simți singură și nu-i voi permite nici măcar o clipă să se simtă „una dintre…”. Eu îi voi asculta povestirile și plângerile, chiar dacă acestea vor fi ciudate și neînsemnate.

Eu voi avea grijă de domnișoara pe care tu nu ai prețuit-o. Eu o voi iubi pe fata a cărei prezență tu ai considerat-o ca de la sine înțeleasă. Voi face tot posibilul ca ea să se simtă confortabil în relația noastră, pentru ca niciodată să nu-i vină gândul să plece. O voi iubi așa cum este.

O voi susține în toate eforturile și visele ei. Voi fi partenerul, care tu nu ai putut deveni. Voi fi bărbatul care nu va repeta greșelile tale. Eu nu o voi lăsa să plece.”

Sursa: Ryan March