Părinți de nota 10

A surprins în restaurant un bărbat care mânca singur și plângea. Când s-a uitat mai atent, a văzut că pe masă se mai afla ceva și a rămas fără glas. Ce adusese omul cu el acolo:

Nimeni nu vrea să se gândească vreodată la momentul în care își poate pierde pentru totdeauna partenerul de viață, însă, într-o zi adevărul trist este că unul se duce mai devreme decât celălalt.

În loc să ne îngrijorăm în legătură cu lucrurile care vor fi diferite fără sufletul pereche, ar trebui să învăță, să petrecem mai mult timp apreciind ceea ce avem pentru a nu ne face și mai mult rău.

O femeie a împărtășit recent o fotografie cu totul emoționantă despre un văduv care a ieșit la restaurant de Ziua Îndrăgostiților. Extrem de afectat de situația în care este pus, bărbatul a adus alături de el la restaurant cenunșa soției sale, pentru a petrece din nou împreună acea zi. S-a așezat în partea opusă a mesei unde era urna cu cenușa și chiar a comandat și un pahar de vin pentru ea. Părea atât de supărat, încât nici nu reușes să se bucure de cină.

Chiar și după ce mâncarea i-a fost așezată în față, bărbatului i-a fost pur și simplu prea greu ca să mănânce și, în schimb, și-a pus fața în palme și a început să plângă minute în șir. O asemenea imagine nu este ceva ce vezi zilnic și cu siguranță că toată lumea care a asistat la scenă a fost mai mult decât emoționată.

Imaginea sfâșietoare a fost postată pe Facebook de către o femeie care a fost prezentă în același restaurant și care a fost atât de dramatică.

Peste 50000 de persoane au distribuit fotografia emoționantă, iar mulți oameni speră să aibă parte, la rândul lor, de o asemenea poveste de dragoste, care continuă și după moarte.