Părinți de nota 10

A crezut că e un chilipir, așa că a cumpărat dulapul vechi de 125 de ani, dar a rămas mut de uimire atunci când a văzut ce era în SERTARUL ASCUNS

mil Knodell are 67 de ani și locuiește în statul american Texas. El a vizitat recent un târg de vechituri organizat de un bărbat care își vindea toate lucrurile de care nu mai avea nevoie din casă.

Imediat ce a aruncat o privire, un singur obiect i-a atras atenția: un dulap care avea un finisaj foarte special de marmură și lac. Ceea ce l-a convins să îl cumpere a fost faptul că a aflat că are o vechime de 125 de ani. Când i s-a mai spus și că dulapul e vândut la prețul de 100 de dolari, afacerea era clară, un chilipir, a crezut el.

După ce a ajuns acasă cu respectivul dulap, a început să îl studieze foarte atent. La un moment dat l-a înclinat într-o parte și din interior a auzit sunete ciudate, ca și cum mai multe obiecte se loveau unele de altele. Acest lucru era bizar, deoarece el vedea că toate sertarele erau goale.

După ce a privit mai atent, a descoperit pe fundul dulapului un sertar ascuns, care era plin cu bijuterii, diamante și bani, toate datând din timpul Războiului Civil American.

Iată comoara descoperită: