Părinți de nota 10

Ai aceste semne pe palma stângă? Mihai Voropchievici iti spune ce înseamnă

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat ce inseamna semnele pe care le are oricine pe muntele lui Jupiter.

Potrivit numerologului, in fiecare dintre cele doua palme exista anumite semne care spun dacao persoana se va casatori sau va divorta.

„Am gasit un studiu cu multi in an in urma, cu doua persoane gay care nu au vrut sa fie vazute.

A fost ocazia sa vad ce marcaj are pe palma inclinatii homosexuale.

Linia posesivitatii este atat de mare la aceste persoane. Era o combinatie intre Scorpion si Varsator. Ambele zodii posesive.

Am vrut sa vad ce marcaj are pe mana.

In primul rand, are marcaj de casatorie. Pe muntele lui Jupiter se vede o cruce. Nici preotii catolici nu au acest marcaj.

Acolo se vad iubirile unei persoane. Este un marcaj de posesivitate, in sensul distructiv.

In loc de crucea de casatorie apare in arc de cerc care este apanajul persoanei care va divorta.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, despre secretele astrologice care îți pot schimba viața.

„Primele două zile, sunt factorul de Lună Nouă, începem să schimbăm lucruri. În momentul când merge spre Luna Plină, totul merge perfect.

Este Luna în creștere, tu începi să te refaci”, a spus Mihai Voropchievici.

Numerologul a mai precizat că pe Lună Plină nu este indicat să faci intervenții chirurgicale.

„La Mercur Retrograd, atunci faci toate greșelile. Trebuie să ai grijă de iște acțiuni.

Mercur Retrograd de conduce la a greși”, a menționat Mihai Voropchievici.

Numerologul Mihai Voropchievici, a dezvăluit, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, semnificația extraordinară a cifrelor care se repetă în data nașterii.

HOROSCOP. Cifra 1: vine cu o încărcătură puternică. Au senzația că nu trebuie să ceară nimic, ci să ia. Să fie persoana care conduce, liderul.

HOROSCOP. Cifra 2: implică automat o fire temperată, blândă, care vine în ajutorul celorlalți. Doi înseamnă asociere, însă rar persoanele cu cifra doi rămân mai mult timp într-o căsătorie.

HOROSCOP. Cifra 3: implică veselie, comunicare, expansiune. Sunt oameni orgolioși, buni artiști, oameni explozivi pe scenă. Cu cât apare mai des cifra 3 în data nașterii, cu atât orgoliul e mai mare

HOROSCOP. CIfra 4: implică seriozitate, analiză. Omul știe să dea contur unor lucruri. Cifra 4 în exces te plafonează, rămân prinși în rutină.

HOROSCOP. Cifra 5: sunt cercetătorii, analiștii, oamenii pe care nu-i poți controla. Sunt spirite libere, în permanentă căutare.