Părinți de nota 10

Andra Măruță a anunțat sarcina în direct: „Sunt atât de fericită”

Andra a fost printre primele vedete care s-a bucurat pentru minunea din viața prietenei sale, Vlăduța Lupău.Pe o rețea de socializare, soția lui Cătălin Măruță a încărcat un videoclip emoționant alături de îndrăgita artistă, iar fanii au fost în delir.Cu o seară în urmă, Andra a publicat pe social-media un videoclip din timpul concertului Vlăduței Lupău de la Sala Palatului – din București.

Soția lui Cătălin Măruță a fost invitată specială pe scenă, acolo unde a aflat de sarcina prietenei sale. Vizibil emoționată și fericită, Andra a recunoscut că a fost copleșită de modul inedit prin care a ales să dezvăluie că este din nou însărcinată.

”În seara asta alături de colega si prietena mea Vladuța Lupău la Sala Palatului! Iar bucuria a fost dublă când a împărtășit cu noi vestea minunată că va deveni din nou mamă! Sunt atât de fericită pentru tine și familia ta! Momentul anunțului din seara asta ne-a umplut inimile de bucurie și emoție. Sănătate și fericire în drumul spre o nouă minune în viața voastră!”, a fost mesajul Andrei de pe Instagram.

Vlăduța Lupău știe ce nume îi va pune celui de-al doilea copil. De unde s-a inspirat artista: „E foarte rar”

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, trăiesc o perioadă unică de când au aflat că familia se va mări. Și-au dorit să devină părinți din nou, iar dorința este pe cale să li se îndeplinească. Acum, se pregătesc de venirea pe lume a fiului lor, pentru care au ales deja și numele.

Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată în urmă cu două zile, în timpul spectacolului de la Sala Palatului, atunci când i-a dedicat o melodie emoționantă celui de-al doilea copil. Artista spune că și-a dorit să devină mamă din nou și s-a rugat la Dumnezeu ca dorința să i se îndeplinească.

Vlăduța Lupău spune că a început deja să se gândească la cum va arăta viața ei alături de doi copii și este nerăbdătoare să își cunoască fiul. Artista a declarat că s-a gândit deja la numele celui de-al doilea copil și pentru care s-a inspirat din Biblie. Cântăreața mai spune că atât ea, cât și soțul ei, și-au dorit ca fiul lor să aibă un nume special și simte că i se va potrivi de minune bebelușului. Vlăduța Lupău nu a dorit să îl dezvăluie încă și a mai precizat că va anunța numele copilului abia atunci când va veni pe lume.

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema. Mai sunt cu numele ăsta, dar e foarte rar”, a declarat Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni TV.

Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare pe 23 martie, asta după ce, înainte cu o seară, spusese pe Instagram că ziua de sâmbătă va fi una specială pentru ea, pe lângă faptul că a susținut spectacolul. Și în urmă cu doi ani, artista a dat vestea cea mare în ziua de Buna Vestire, pe 25 martie, semn că acest moment are o semnificație aparte în familia lor.

„Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc, minune. Cu drag mami!”, scria Vlăduța Lupău pe Instagram.