Părinți de nota 10

O mămică găsea mereu insecte pe lângă patul micuțului. Au dezinfectat lenjeria și casa cu insecticide, dar degeaba! În curând mătușa ei a descoperit ceva…

Un cuplu de tineri, Rachel Stott de 26 ani și soțul ei, Adam de 31 ani locuiesc în Stockport, Manchester. În timpul următoarei curățenii în casă, au găsit niște insecte ciudate lângă patul fiului lor nou născut, Leo.

Ca urmare au dezinfectat lenjeria și casa cu insecticide, dar totul a fost în zadar.

Rachel i-a povestit mătușii sale despre cele întâmplate și aceasta a sfătuit-o să verifice patul împletit al bebelușului. Cum au început să desfacă patul au țâșnit tot felul de insecte din el.

După spusele lui Rachel: „Era să leșin când am văzut ce ieșea de acolo și la gândul cum mi-am pus copilul în pericol”.

„Nu îmi vine să cred că copilul meu era atât de aproape de aceste creaturi. Și nici nu mai am puterea să mă gândesc ce se putea întâmpla dacă Leo era mușcat de insecte”.

Femeia a cumpărat acest pătuț chiar înaintea nașterii lui Leo. Și poate demonstra că obiectul a stat până atunci împachetat. Rachel își amintește: „Insectele au început să apară peste câteva zile, după ce am despachetat pătuțul ca să putem să-l punem pe feciorul nostru în el. Era un pătuț absolut nou. Cum s-a putut întâmpla una ca asta?”.

„Aceste insecte erau dezgustătoare, aveau mărimea unei furnici. Ore în șir trebuia să ne izbăvim de ele, deschizând ușile și geamurile”.

„M-am simțit eliberată când am descoperit sursa acestor mizerii. Dar tot nu mă pot ierta pentru faptul că am pus în pericol viața fiului nostru”. După cele întâmplate Rachel își dorea doar una, să întâlnească Crăciunul liniștit cu familia. Totuși nu a lăsat baltă problema și a anunțat Protecția Consumatorului despre acest incident.

Desigur această mămică supărată a depus o plângere la adresa administrației magazinului, din care cumpărase acel pătuț. Răspunsul nu s-a lăsat așteptat și iată ce i-au răspuns: „Activăm doar după standarde înalte în legătură cu securitatea și siguranța produselor noastre. Cazul vostru este unic. Cu toate astea ne recunoaștem vina și ne cerem scuze. Împreună cu scrisoarea noastră vă aducem în dar un pătuț și o jucărie pentru copilașul vostru”.