Părinți de nota 10

După moartea tatălui, a găsit un MESAJ uluitor, sub masă. De atunci, nimic n-a mai fost la fel!

Trecuseră câţiva ani de la moartea tatălui său… În acea zi, s-a gândit că poate renunţa la trecut şi s-a apucat să desfacă singurul obiect care-i răscolea existenţa… Simţea că trebuie să facă asta. A luat o şurubelniţă şi a început să desfacă scândură după scândură. La un moment dat, a văzut că pe una din ele era scris ceva. Când a citit mesajul, a îngheţat! A izbucnit în lacrimi şi şi-a dat seama că, din acel moment, viaţa sa nu va mai fi la fel!

„Tatăl meu a murit într-o zi friguroasă de februarie, la 51 de ani, din cauza unei rupturi de aortă. Îmi aduc aminte că a făcut această masă de lucru pentru mama mea”, a povestit bărbatul.

„Te iubesc, Becca. Nu ştiu ce zi este azi, dar sper că este una bună. În ziua în care mi te-a dat, Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciuni. Ştiu că zilele pe care le trăiesc acum sunt cele mai bune zile pe care le voi avea în toată viaţa mea. Mă bucur nespus că tu faci parte din ele. Nu ştiu dacă vei citi vreodată acest mesaj, dar, dacă o vei face, să ştii că te iubesc enorm. Dacă e ceva ce-mi doresc cel mai mult în această viaţă este să-ţi fiu la fel de bun ca tine. Dacă voi putea face asta, voi fi cel mai fericit om de pe Pământ. Te iubesc, soţia mea frumoasă!”, scrisese tatăl său, pe una din scânduri.

Când a citit mesajul, fiul său a îngenuncheat de durere şi dor. Apoi a plâns, gândindu-se la cel care-i fusese tată.