Părinți de nota 10

Mama este pregătită să îi cumpere fiului său 2 numere diferite de încălțăminte pentru fiul său cu un picior strâmb dar este surprinsă de răspunsul managerului de magazin

Dacă aveți copii, atunci știți că uneori poate fi dificil să găsiți haine și pantofi de mărimi potrivite. O mamă s-a confruntat cu o provocare pe care niciun părinte nu ar trebui să o întâlnească niciodată în viață.

Landon Pearson s-a născut cu un picior mai scurt, care i-a făcut dificil mersul și purtarea pantofilor. Când Landon era mai mic, trebuia să folosească ghipsul pentru picior, precum și protezele pentru a încerca să-și corecteze mersul.

Landon avea opt ani când a reușit în cele din urmă să își cumpere pantofi normali, deși unul trebuia să aibă o dimensiune diferită de celălalt, pentru că un picior era mai mare decât în continuare. Mama lui Landon l-a dus la un cunoscut magazin de pantofi să caute niște modele pe placul lui.

A găsit o pereche de adidași care îi plăceau și asta era foarte liniștitor pentru mama lui. Managerul magazinului a măsurat picioarele lui Landon pentru a se asigura că avea o pereche de pantofi care i se potriveau perfect.

Sean Kelly i-a spus mamei lui Landon că, din moment ce un pantof ar trebui să aibă o altă dimensiune, ar trebui să cumpere două perechi de pantofi, deoarece nu puteau separa dimensiunile.

Când Sean a aflat că cei doi ar fi trebuit să cumpere două perechi, s-a oferit să contribuie el cu o pereche gratis.

Cum ți se pare acest gest simplu, dar plin de bunătate?