Părinți de nota 10

Ești un geniu dacă rezolvi testul IQ de duminică | Chibritul magic schimbă operația matematică 9×2=7+8

Ești pregătit să rezolvi exercițiul propus de noi? Trebuie să muți un singur băț de chibrit pentru a schimba operația matematică 9×2=7+8. Timpul este nelimitat. Spor la treabă!

Ești un geniu dacă rezolvi testul IQ de duminică. Chibritul magic schimbă operația matematică 9×2=7+8, însă nu mulți au reușit să descopere mutarea salvatoare. Deși la prima vedere ți-ar părea o provocare ușoară, operațiunea a dat multe bătăi de cap celor care au s-au încumetat să o rezolve.

Tot ceea ce ai de făcut este să muți un băț de chibrit pentru a corecta ecuația 9×2 = 7+8. Dacă ai găsit răspunsul corect, felicitări. Dacă nu, îți prezentă modul în care ecuația devine una corectă. Astfel, tot ceea ce trebuie să faci este să iei un băț de chibrit de la cifra 8, iar apoi să-l muți la cifra 9. Astfel, cifra 9 devine 8 și cifra 8 devine 9. Prin urmare, 8×2 = 16 și 7+9 = 16. Operația matematică devine: 8×2 = 7+9.

IQ-ul reprezintă măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană prin rezolvarea unor teste, prin rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini. În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au
un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține
astfel de rezultate cu mult peste media normală;
IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media
normală;
IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență.