Părinți de nota 10

O tânără și-a comandat o rochie de pe internet, dar când a deschis coletul a crezut că nu vede bine. Ce a primit, de fapt

O femeie și-a comandat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul și l-a deschis nu i-a venit să creadă peste ce a putut să dea.

Tânăra a fost mai mult decât fericită atunci când a descoperit o rochie pe placul ei pe un celebru site de cumpărături. A comandat-o, însă ceea ce a primit a lăsat-o fără cuvinte. Femeia a pozat totul și a arătat dovada, iar imaginile au devenit virale.

În ultimii ani, tot mai multe persoane au preferat să facă diverse cumpărături în mediul online, reușind astfel să economisească timp. În plus, shoppingul online îți oferă o varietate mai mare de produse și de prețuri. Pe lângă numeroasele avantaje există, totuși, și anumite dezavantaje. Unul dintre ele se referă la surprizele neplăcute ce pot apărea atunci când produsul real nu prea seamănă cu poza din prezentare.

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o tânără pe nume Anita Mwiruki atunci când a decis să cumpere o rochie de pe internet. Încântată de faptul că a găsit o ținută la preț convenabil, aceasta n-a mai stat pe gânduri, ci a decis să o comande.

După un timp, curierul i-a adus coletul și Anita a fost mai mult decât nerăbdătoare să deschidă pachetul. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a descoperit ce se află în colet, de fapt. În loc de frumoasa rochie aurie comandată pe un site cunoscut de haine, clienta a primit ceva de o calitate îndoielnică.

„În mod sigur nu mai comand niciodată de aici căci e o țeapă. Vreau să îmi primesc banii înapoi și magazinul online să fie închis, cine știe câți alți oameni mai sunt păcăliți”, a scris tânăra pe internet, potrivit celor de la nypost.com.

@fashionbyanita Replying to @ykflomo #greenscreen the comments have kept me rolling since last night #whatiorderedversuswhatigot #fashiontok #fashionfails #fraud ♬ original sound – Anita

Supărată, femeia din Seattle (Statele Unite ale Americii) a explicat faptul că a plătit 79,98 de dolari (adică aproape 365 de lei) pentru respectiva rochie, însă ceea ce a primit în realitate e complet diferit. Dezamăgită, aceasta a filmat totul și a pulicat imaginile pe internet, iar filmarea a devenit virală și a adunat numeroase vizualizări și reacții de la oameni din întreaga lume.