Părinți de nota 10

O femeie a auzit zgomote în curtea casei sale. Când a privit imaginile de pe camerele de supraveghere a crezut că nu vede bine

O doamnă de 63 de ani a auzit zgomote în curtea casei sale, așa că s-a dat jos din pat și s-a uitat pe camerele de supraveghere. A privit imaginile și a crezut că nu vede bine.

O femeie în vârstă de 63 de ani a fost trezită la 3 dimineața de zgomotele puternice pe care le-a auzit venind din curtea casei sale. S-a dat jos din pat și s-a dus să se uite pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, însă a crezut că nu vede bine. Ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte.

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Karen Coussens, în vârstă de 63 de ani din Kent, Westbere (Marea Britanie). Auzind niște zgomote puternice în timpul nopții, doamna a decis să se dea jos din pat ca să verifice ce se întâmplă.

S-a dus să se uite la imaginile surprinse de camerele de supraveghere montane în curtea locuinței sale și nu mică i-a fost uimirea atunci când a văzut ce se întâmplă, de fapt.

În filmarea de 41 de secunde se poate observa cum un cal își face apariția în curtea doamnei, se uită atent în jur, apoi își vede liniștit de drum. Animalul n-a părut deranjat de prezența mașinilor, ba chiar le-a evitat. Karen Coussens a fost mai mult decât uimită de ceea ce a descoperit și a decis să publice imaginile pe internet, iar acestea au devenit virale într-un timp extrem de scurt.

„Acesta este motivul pentru care nu am reușit să dorm și să mă odihnesc prea mult. Calul a făcut gălăgie pe la 3 și jumătate dimineața. E foarte ciudat ce poți ajunge să vezi noaptea, uneori. S-a oprit, s-a uitat și apoi și-a continuat drumul”, a mărturisit femeia.

Incidentul s-a petrecut pe 12 ianuarie 2024, în Kent (Marea Britanie), însă imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

„Am mai avut animale acasă, însă știam de existența lor. Acesta însă doar a venit să arunce o privire în jur”, a spus femeia.

Calul s-a întors la grajdul său în siguranță după plimbarea lui făcută noaptea pe străzi.