Părinți de nota 10

Care sunt cele mai bune replici airsoft?

Un pistol airsoft bun este o copie a unui pistol real, și se aseamănă chiar și la dezasamblarea sa. Se simte solid și greu în palmă și face un clic bogat dacă tragi șurubul înapoi și îl eliberezi.

Majoritatea modelelor de replici airsoft, atunci când sunt apăsate pe trăgaci, simulează reculul șurubului din cauza acțiunii gazului comprimat. Acest lucru adaugă realism, deși reculul obținut în acest fel este comparabil doar cu a unui pistol de calibru mic. Cu toate acestea, chiar și aceste tipuri de replici airsoft au trageri de mare viteză.

Comoditatea unei arme în luptă, depinde de materialul din care este făcută. Principalele materiale utilizate în producția de arme airsoft sunt oțelul și plasticul. Aceste două materiale suportă sarcina structurală principală. Receptoarele, căptușelile receptorului, arcurile și motoarele electrice sunt fabricate din oțel. Plasticul este folosit la producerea de cutii, butoaie și alte elemente. Siluminul, aluminiul, lemnul si nailonul sunt folosite pentru elementele tehnice exterioare: stoc, capăt, mâner pistol, magazie, sistem de ochire, iar rezistența și ușurința materialului afectează costul armei.

Replici airsoft – Caracteristici și funcționare

Sursa de energie pentru replici airsoft cu gaz este gazul sau aerul comprimat.  Gazul este conținut într-un cilindru situat în patul armei sau în mânerul pistolului. Acest sistem nu are restricții stricte privind funcționarea în condiții de temperatură extremă. Dar cu fiecare tragere, presiunea din cilindru scade și acest lucru duce la o schimbare a traiectoriei bilei și interferează cu tragerea țintită. Astfel de replici airsoft sunt potrivite în principal, pentru luptă la distanțe medii și apropiate.

Pentru unii, puterea este importantă, pentru alții, replicabilitatea unui pistol este importantă, și există persoane care preferă confortul și caracterul practic al operațiunii. Combinația acestor factori determină costul replicilor airsoft. Principalul parametru pentru achiziționarea unei replici airsoft este mecanismul de operare. Există 4 principii de bază care determină modul în care se efectuează fotografierea: gaz, arc, CO2, electric. Modelele cu CO2 nu sunt practic diferite de pistoalele de luptă reale. Sunt cele mai puternice, oferind trageri de până la 120 de metri pe secundă. Aceste arme sunt alimentate de cilindri încorporați în mâner. Când alimentarea cu gaz se epuizează, trebuie să schimbi fie întregul magazin, fie să umpli buteliile. Un avantaj semnificativ al jocului este funcționarea neîntreruptă la temperaturi sub zero. În plus, buteliile de CO2 au dimensiuni mai mici și acest lucru înseamnă că realismul replicilor airsoft va fi cel mai evident.

Pistoale airsoft pentru specificul jocului

Deși toată lumea răspunde diferit la întrebarea care este cea mai bună armă pentru airsoft, jucătorii sunt adesea de acord asupra unui singur lucru – alegerea mecanismului pe gaz. Cele mai comune arme sunt pistoale airsoft cu gaz. Sunt puternice, dar în același timp simple și fiabile. Există modele care funcționează cu gaz verde și există modele care funcționează cu CO2. Principala diferență constă în magazie. În primul caz, va trebui să umpli vidul din magazie dintr-un cilindru de gaz extern. În al doilea, mini-cutia va fi montată direct în corpul pistolului.

Frumusețea airsoftului este că poți ține în mâini o copie exactă a aproape oricărui model de armă, inclusiv chiar și a celor de calibru mare. Prin urmare, nu ești limitat în alegere. Dacă tocmai mergi la primul tău joc airsoft, verifică cu echipa despre specificul jocului. Dacă accentul se pune pe trupe specifice, atunci va trebui să cumperi pistoale airsoft adecvate.

Este foarte important sa fii atent la cei trei indicatori atunci când cumperi pistoale airsoft: greutate, viteza inițială și volumul magaziei. În primul rând, arma ar trebui să fie confortabilă pentru tine, adică să nu fie prea grea. În al doilea rând, cu cât viteza loviturii este mai mare, cu atât bila va zbura mai departe.